Προς το περιεχόμενο

Rec 2 (2009)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραια ηταν αλλα δεν εφτασε τισ προσδοκιες μου. περιμενα αλλα. περιμενα να βγουν και εξω , να γινει τις τρελης. αλλα και παλι respect

αυτο θα γινει στο 3

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωραια ηταν αλλα δεν εφτασε τισ προσδοκιες μου. περιμενα αλλα. περιμενα να βγουν και εξω , να γινει τις τρελης. αλλα και παλι respect

αυτο θα γινει στο 3

Δημοσ.

Στο τέλος αφήνει να εννοηθεί πως στο τρίτο μέρος (?) ίσως γίνει κάτι τέτοιο....

Καταπληκτικές ταινίες και οι δυο. Αν το 1 Οπως είπατε θα υπάρξουν και sequels. To 2011 θα βγει το 3 με τον τίτλο REC Génesis που θα δείχνει πως ξεκίνησε η μόλυνση (prequel) - θέλω να δω πως θα μπορέσουν να μας κρατήσουν σε αγωνία ενώ ξέρουμε την συνέχεια... ενώ το 2012 θα βγει το REC Apocalipsis που θα ξεκινά αρκετά μετά την δεύτερη ταινία και θα δείχνει την συνέχεια της ιστορίας

αφού η μόλυνση θα επεκταθεί -θεωρώ πως εδώ θα παίξουν ρόλο σωτήρα τα 2 παιδιά που έμειναν κλειδωμένα στο κτίριο στο REC 2 αν και πρώτα θα πρέπει να επιβιώσουν από τον βομβαρδισμό του κτιρίου που επίκειται του τέλους του 2....

Δημοσ.

Χαχααα, Star wars το κάνανε...

'Άντε να δούμε γιατί καραγούσταρα με τις πρώτες 2 ταινίες. Φοβάμαι ότι θα το ξεφτιλίσουν όμως άμα παρουσιάσουν και τα άλλα 2 με κάμερα στο χέρι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...