Προς το περιεχόμενο

Rec 2 (2009)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γ@μησε γ@μησε (ε ναι, έφταιγε η ώρα που έβαζα την ταινία :P). Ειδικά το τέλος ήταν κορυφή. Και μου άρεσε που έπαιζαν τόσο έξυπνα με τα timelines. Δεν το βρήκα καθόλου 'φοβιστικό' όμως.

Δημοσ.

Φοβερή ταινία, φοβερή όμως.

Πολύ καλύτερη από το 1 και αναμένω το 3. Από τις σπάνιες φορές που το 2 είναι καλύτερο από το 1 κι από τις ακόμα πιο σπάνιες που ένα θρίλερ έχει "σοβαρή" ιστορία και κάτι να σε κρατάει.

Άμα ήταν αμερικάνικη παραγωγή και με κατάλληλο marketing θα είχε κάνει παπάδες. Μπράβο στους ισπανούς. Φόρτσα μπάρτσα!!!

Δημοσ.

To ειδα τελικα...

Σαν αυτοτελης ταινιουλα δεν ηταν ασχημη για το ειδος της, συμπαθητικη θα ελεγα απλα αυτο που με χαλασε τρελα

ηταν το παραφυσικο στοιχειο. Οι εξορκισμοι και οι δαιμονες ειναι πολυ ωραια για supernatural καθε Παρασκευη αλλα αν κατι ηταν πολυ δυνατο στο 1 ηταν η αισθηση του ρεαλισμου και το down to earth μαζι με την καμερα. Οταν σου δειχνουν ομως και καλα απο καμερα για ρεαλισμο και μεσα εχει δαιμονες, εξορκισμους και παπαδες τοτε ειναι αντιφατικο, δεν κολλαει το ενα με το αλλο

Η καταληξη ειναι οτι το 1 το εχω δει 3-4 φορες, αυτο το ειδα ευχαριστα αλλα αμφιβαλλω αν θα το ξαναεβλεπα και το 3 που λογικα θα βγει δεν νομιζω να το δω καν

Δημοσ.

Κουράστηκα και το έκλεισα. Ίσως να φταίει και ο πυρετός βέβαια, αλλά βαρέθηκα. Εκεί που

τους κλείνει η κάμερα και ξεκινάει το στόρυ των παιδιών, το έκλεισα κι εγώ.

Δημοσ.
Nτροπή σου ρε. Δηλαδή θεωρείς έναν "ιό που κάνει τους ανθρώπους αιμοδιψή ζόμπι" πιο ρεαλιστικό και down to earth σενάριο;

Οπως και να το κανεις ρε μαν, ειναι ενας ιος που σε κανει λυσσασμενο και μεταδιδεται με τα υγρα, simple thing.

Αν εξαιρεσεις το κομματι "σε πυροβολανε και ζεις" ολα τα υπολοιπα ηταν πιο κοντα στην καμερα=αληθοφανεια σε σχεση με δαιμονες, εξορκισμους κτλ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Ισπανικά θρίλερ sci fi γυρισμένα με κάμερα πάνω στη δράση(δηλαδή κουνιέται ο πρωταγωνιστής κουνιέται και η κάμερα) κάτι που κάνει την αγωνία να αγγίζει κόκκινα.

Στο πρώτο δείχνει ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ για μια νυχτερινή αποστολή μιας ομάδας πυροσβεστών που πηγαίνουν σε ένα κτήριο και βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν εξαιρετικά κολλητικό ιό στο δύο πηγαίνει συνεργείο ειδικών δυνάμεων στο κτήριο αυτό να ψάξουν για επιζώντες και βρίσκονται και αυτοί αντιμέτωποι με τον ιό μόνο που δεν είναι ένας συνηθισμένος επικίνδυνος ιός αλλά κάποιος δαίμονας.

Με λίγα λόγια το τέλειο θρίλερ.:-D

Ευχαριστώ (+ τον Freedubus) . Παιδιά θα τα πάρω να τα δώ. Ακούγονται κορυφαία!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρελόόόόόόό. Μόλις γύρισα από το σινεμά.

Κατά τις 2300 ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι έτοιμος για ύπνο και τώρα είμαι στην τσίτα.

Προσωπικά το γούσταρα αν και 3 σημεία με χάλασαν.

Άντε και το "βλέπουμε μόνο με night vision" τον δαίμονα το παραβλέπω. Μετά όμως που εμφανίζονταν/εξαφανίζονταν πηγάδια ή που στο τέλος η δημοσιογράφος ήταν possessed και καλά αλλά "το παιζε" ή που τελικά έγινε το host με το σκουλήκι ε εκεί το γάμησε λίγο.

Αλλά η σκηνοθεσία ήταν τόσο τσίτα και οι χαρακτήρες επίσης γαμάτοι που τα παραβλέπω.

7/10 από μένα, fun ride.

PS. πρέπει να συνεχίσω τα Ισπανικά γμτ!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ωραια ηταν αλλα δεν εφτασε τισ προσδοκιες μου. περιμενα αλλα. περιμενα να βγουν και εξω , να γινει τις τρελης. αλλα και παλι respect

Δημοσ.
ωραια ηταν αλλα δεν εφτασε τισ προσδοκιες μου. περιμενα αλλα. περιμενα να βγουν και εξω , να γινει τις τρελης. αλλα και παλι respect

Στο τέλος αφήνει να εννοηθεί πως στο τρίτο μέρος (?) ίσως γίνει κάτι τέτοιο....

Δημοσ.

Μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο μερος αλλα και το δευτερο δε με απογοητευσε. Βεβαια, στο 1ο θυμαμαι σε καποια σημεια τα κλασα ενω στο 2ο ελαχιστα φοβηθηκα (ενω πρεπει να γελασα και σε κανα σημειο) αλλα μου κρατησε το ενδιαφερον ως το τελος. Σ' αυτο βοηθησαν και τα σκηνοθετικα παιχνιδια διχως αμφιβολια. Θα προτιμουσα βεβαια να μην ειχαν βαλει το θρησκευτικο στοιχειο αλλα οκ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...