Προς το περιεχόμενο

Κάηκε η κάρτα γραφικών;

FotiGy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα Vaio με ενσωματωμένη Ge Force 8400M GT Gpu. Ξαφνικα μια μερα τον ανοιγω και βλεπω πως η αναλυση ειχε γινει 640χ480 τα χρωματα περιεργα και καποιες οριζοντιες γραμμες στην οθονη. Στην αρχη σκεφτηκα ιος. Αλλα μετα εκανα μεχρι και φορματ και το προβλημα δεν ελεγε να φυγει. Προσπαθησα να βαλω καινουργιους drivers και μου λεει οτι δεν υπαρχει συμβατο hardware. Υπαρχει περιπτωση να εχει καει η καρτα γραφικων; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; Αν ανοιξω το laptop να δω τι παιζει;

Δημοσ.
Αν έχεις εγγύηση πάνε για rma , η συγκεκριμένη κάρτα έχει ψύσει πολλα laptop .

Οχι δεν εχω. Τωρα τι κανουμε; :P

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη κάρτα δεν είναι ενσωματωμένη αλλά είναι είτε mxm I ή mxm II, ανοιξε και δες, ειναι διαφορετικές οι επαφές τους . Tώρα που θα βρεις άλλη να την αλλάξεις είναι μια καλή ερώτηση. Μάλλον κανα ebay, ή στα μεταχειρισμένα απο κανα άλλο λαπτοπ χαλασμένο. Θα σου λεγα και γω να μην πάρεις της ίδιας σειράς καθώς είχαν προβλήματα υπερθέρμανσης. Εχε υποψη σου ότι οι κάρτες είναι σχετικά ακριβές. Κάτω απο 60-80 ευρώ δεν θα βρείς.

Δημοσ.

Τελικα ανοιξα το λαπτοπ εβαλα παστα σε καρτα γραφικων, επεξεργαστη και NB και προς το παρόν δουλευει. :P

Δημοσ.

Καλα το κανες,υποθετω πως καθαρισες και τους αεραγωγους..

Υ.Γ Οι συγκεκριμενες καρτες ειχαν οντως προβληματα υπερθερμανσης αρκετες εταιριες(dell/hp) ειχαν βγαλει κατι σαν Patch που εριχνε τα ρολογια, ψαξε λιγο στο site της Sony μηπως εχει βγαλει κατι αντιστοιχο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...