Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή απο βιντεοκάμερα !!!

LAZAROSP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για σας, θέλω μια βοήθεια, σε ένα θέμα που μπορεί να το έχουν ρωτήσει ξανά.

Έχω μια βιντεοκάμερα canon v50H8 παλιό μοντέλο . Αγόρασα μια εξωτερική κάρτα TV της εταιρείας crypton {TV radio analog usB with FM} προσπαθώ να κάνω όλες της παλιές κασέτες σε DVD αλλά έχω το εξής πρόβλημα ενώ μετατρέπω το αναλογικό σήμα σε ψηφιακό ο ήχος είναι πολύ χάλια δεν μπορείς να τον ακούσης έχει ένα αύξο-μειωμένο θόρυβο που σκεπάζει την κανονική ηχογράφηση.

Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής.

α/κάνω κάτι λάθος?

β/Μήπως το μηχανάκι που πείρα δεν κάνει ?

γ/Μήπως υπαρχή τρόπος να το αντιγράψω χρησιμοποιώντας την τηλεόραση και μετά μέσω του PC?

δ/ Αν μπορεί κάποιος φίλος να μου πει κάποιο πρόγραμμα από το internet να κατεβάσω μπας και δουλέψει.

Να σημειωθεί κάτι που ίσως είναι και σημαντικό, έχω ένα φορητό PC Sony waio και τον ηχώ τον συνδέω στο μικρόφωνο με καλώδιο RCA .{καρφί}

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο που διαθέσατε στην ανάγνωση

Φιλικά

Λάζαρος

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να φταίει η ένταση.

Κατέβασε την ένταση ηχογράφησης και ξαναδοκίμασε.

Γενικά, η είσοδος του μικροφώνου δεν είναι κατάλληλη για τέτοιου είδους εγγραφή γιατί έχει προενίσχυση..

Κανονικά θα έπρεπε να κάνεις την εγγραφή από Line in.

Δημοσ.

Οπως ειπε και το αλλο μελος πιο πανω, πρέπει να κανεις ηχογραφηση απο Line-in και οχι απο μικροφωνο (ΜΠΛΕ θυρα και οχι κοκκινη)

Μετα πας ρυθμισεις ηχογραφησης και βαζεις η ηχογραφηση να γινεται απο line-in αν δεν το εχεις κανει ηδη.

Επισης, η ενταση ηχογραφησης πρέπει να ειναι στο μεσον, και το ιδιο και η ενταση της καμερας (αν και το τελευταιο μαλλον δεν θελει ρυθμιση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...