ale3is Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εχω ενα περιεργο προβλημα εδω και καιρο με τα τορρεντ προγραμματα μου. Δεν κατεβαζουν ΠΟΤΕ με πανω απο 29/30 ΚΒ! εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις των προγραμματων και δεν μπλοκαρετε απο το τειχος προστασιας...Τι μπορει να παιζει? της γραμμης προβλημα δεν ειναι, με αλλο λαπτοπ κατεβαζει με λογικες ταχυτητες...
Luxx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τι συνδεση εχεις και με ποσο κατεβαζεις συνηθως απο sites;
ale3is Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 εχω κανει port forward και η συνδεση μου ειναι πολυ γρηγοροτερη. Το προβλημα εμφανιζοταν και στην ελλαδα με συνδεση 12 νομιζω αλλα και στο εξωτερικο με σιγουρα πολυ μεγαλυτερη συνδεση. καποιο θεμα των τορρεντοπρογραμματων στα παραθυρα μου ειναι αλλα δεν μπορω να το βρω...
Xvipes Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Έχεις κοιτάξει μήπως καταλάθος έχεις βάλει μέσα από το utorrent limit στο download στα 30 kb/s?
vdanasto Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Σίγουρα έχεις κάνει σωστά port forwarding; Πρέπει ο υπολογιστής σου να έχει στατική IP, να ανοίξεις συγκεκριμένη πόρτα στο router, και να επιτρέψεις την κίνηση σε αυτή την πόρτα από τις επιλογές του firewall σου. Μπορείς να ελέγξεις για το αν η πόρτα είναι ανοιχτή μέσα από το torrent πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, αλλά και από διάφορες σελίδες στο internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.