Προς το περιεχόμενο

ΕΣΡ εγκαλεί Ράδιο Αρβύλα λόγω «κόκκινης Τζούλιας»

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα παντως οσοι θιγονται απο το "ηθικο" κομματι της υποθεσης και τους "καημενους" εφηβους που μπορει να δουν το γυμνο ε ενταξει ειναι το λιγοτερο υποκριτες (για να μην το χοντρυνω παραπανω)

αν βρεθει ενας απο οσους τους πειραξε ,που δειξαν τσοντα, και δεν επαιρνε σβαρνα μικρος τα περιπτερα της γειτονιας για να χαζευει τα τσοντοπεριοδικα ή δεν εβλεπε τα παρανομα καναλια που υπηρχαν παλια στην τν ειναι σιγουρα ψευτης..

ελεος ΟΛΟΙ θελαμε να δουμε τσοντες οταν καταλαβαμε τι ειχαμε μες το βρακι μας (και αυτο ειναι το φυσιολογικο)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ, στην εποχή που ήμουν μικρός είχε πολύ τσόντες φωτορομάντζα με σενάριο κανονικά. Το κακό ήταν ότι ήταν ακριβές και τις έβρισκες δύσκολα γιατί μόλις είχαν βγει τέτοιου είδους. Ωραίες εποχές. Ανταλλάζαμε μεταξύ μας. Το κακό ήταν ότι πολλές σελίδες με τα πολλά κολλούσαν μεταξύ τους και ήταν λίγο μπλιαχ. Καλά ήταν και χωρίς το βίντεο. Ποιο πολύ φαντασία έπαιζε τότε. Αγνές εποχές.

Δημοσ.

πάντως η Julia έδωσε κιόλας εντολή στον δικηγόρο της να ξεκινήσει διαδικασία να εξαφανιστούν από τα περίπτερα όλα τα dvd με τις...........προσωπικές της στιγμές , που προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά της σαν άτομο και γυναίκα , ουάοοουυυυυυυ.Συγκινήθηκα ,δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε

Εδώ ο τόπος παέι κατά διαβόλου , και έχουμε και τη julia με τις τσόντες .. ερμ σόρυ τις προσωπικές της στιγμές . Αει στο διάολο.

Δημοσ.
πάντως η Julia έδωσε κιόλας εντολή στον δικηγόρο της να ξεκινήσει διαδικασία να εξαφανιστούν από τα περίπτερα όλα τα dvd με τις...........προσωπικές της στιγμές , που προσβάλλουν βάναυσα την προσωπικότητά της σαν άτομο και γυναίκα , ουάοοουυυυυυυ.Συγκινήθηκα ,δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε

Εδώ ο τόπος παέι κατά διαβόλου , και έχουμε και τη julia με τις τσόντες .. ερμ σόρυ τις προσωπικές της στιγμές . Αει στο διάολο.

Γατα ειναι! (Ή ο Ψινακης ειναι η γατα :rolleyes:)

---------- Προσθήκη στις 15:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ----------

Έμεινε "μπουκάλα" η Τζούλια δηλαδή? χαχαχα

Το ειδες και εσυ ;). Αντε να βγει και remake με Πετρουλα

Δημοσ.

Eνταξει , οσοι δε θελουν να καταλαβουν οτι η τηλεοραση εχει πεσει σε ξευτελιστικο επιπεδο δεν υπαρχει θεμα ...

Απλα αυτο λεω τοση ωρα και τπτ παραπανω...:-)

@Evgenios1

Τι παιδια να χω ρε eygenie1 ...

Αν ηξερες ποσο ειμαι ....:lol::lol::lol:

21....

Δημοσ.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις:

Το ότι σήμερα έχουν όλοι terabytes με τσοντοπορνοδιαστροφικό υλικό και τα άπαντα της Jenna δεν αποτελεί επιχείρημα για να προβάλλονται πορνογραφικές εικόνες στην τηλεόραση.

Έριξα τρελό γέλιο με το μονταρισμένο βίντεο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόστιμο ήταν τόσο εξωφρενικό. Έδειξαν τσόντα σε ώρα που παρακολουθούν σχεδόν όλες οι ηλικίες, δεν νομίζω το ραδιοαρβύλα να απευθύνεται στη γιαγιά μου. Προχθές φιλοξενούσαν παιδιά από schoolwave και από διάφορα λύκεια.

Δεν έδειξαν βυζιά ή κώλο, έδειξαν κομμάτι από τσόντα. Φυσικά δεν συγκλόνισε κανένα αλλά δεν είναι και πολύ νορμαλ να παίζουν 12 η ώρα τέτοια. Καλά έκαναν και το έδειξαν, καλά έκανε και μπήκε πρόστιμο με λίγα λόγια.

Και σε αυτούς που θα πουν για τα "ψηφιδωτά" στο βίντεο -γαμάτο επιχείρημα- φαντάζομαι τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να παίζουν κινέζικες τσόντες στην μεταμεσονύχτια ζώνη εε?

Δημοσ.
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις:

Το ότι σήμερα έχουν όλοι terabytes με τσοντοπορνοδιαστροφικό υλικό και τα άπαντα της Jenna δεν αποτελεί επιχείρημα για να προβάλλονται πορνογραφικές εικόνες στην τηλεόραση.

Έριξα τρελό γέλιο με το μονταρισμένο βίντεο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόστιμο ήταν τόσο εξωφρενικό. Έδειξαν τσόντα σε ώρα που παρακολουθούν σχεδόν όλες οι ηλικίες, δεν νομίζω το ραδιοαρβύλα να απευθύνεται στη γιαγιά μου. Προχθές φιλοξενούσαν παιδιά από schoolwave και από διάφορα λύκεια.

Δεν έδειξαν βυζιά ή κώλο, έδειξαν κομμάτι από τσόντα. Φυσικά δεν συγκλόνισε κανένα αλλά δεν είναι και πολύ νορμαλ να παίζουν 12 η ώρα τέτοια. Καλά έκαναν και το έδειξαν, καλά έκανε και μπήκε πρόστιμο με λίγα λόγια.

Και σε αυτούς που θα πουν για τα "ψηφιδωτά" στο βίντεο -γαμάτο επιχείρημα- φαντάζομαι τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να παίζουν κινέζικες τσόντες στην μεταμεσονύχτια ζώνη εε?

Ο τίτλος του ΕΣΡ ήταν σαφής, Υποβάθμιση Ποιότητας Προγράμματος και Προσβολή Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, αρκετή σαβουροτηλεοράση, καιρός ήταν να φάνε και ένα πρόστιμο οι Κανάκηδες!

Δημοσ.
(BTW κόκκαλο η Τζούλια από την κόκα κόλα)

στο 12:45-12:50 ανοιγει η μυτη της, τρέχει λίγο αίμα και τη σκουπίζει... (by troktiko)

Αλλά τι λέω... λογικό είναι να υπαρχουν διαροές, αφου ο τύπους "της άλλαζε τα υδραυλικα"!

χαχαχαχα! Α ρε κατρακύλα... Από παντού λεφτα να μαζέψουνε... Δεν κοιτάμε που θα μας κόψουν 200 και 300 € το μήνα από το μισθό (γιατί τόσα θα είναι) και το δάνειο που θα πάρει ο Γιώργακης (δεν λέω θα παρουμε-θα παρει, οποιος τρώει τα λεφτα...) θα αντιστοιχει ΜΟΝΟ στους τοκους που θα πρέπει να πληρώσουμε σε 5 χρόνια, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ... (και την κάθε τσουλια...)

---------- Προσθήκη στις 17:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:47 ----------

Για την παρακάτω μεσημεριανή εκπομπή το Ε.Σ.Ρ. τι είπε;

37597096.th.jpg

ο τορναδόρος τα σπάει... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...