Lioner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Γεια σας, ενω την προηγούμενη μέρα όλα δούλευαν ρολόϊ, σήμερα πάω να ανοίξω το pc μου (windows 7 ultimate) και εκεί που πάει να μπει στο welcome screen (φορτώνει λίγο), εκεί κολλάει... δν κάνει τπτ, κολλάει στην μπλε οθόνη δείχνοντας welcome.. δν μπαίνει... έχω κάνει άπειρα restarts αλλά τπτ... το ίδιο... τι μπορεί να παίζει ρε παιδιά?? τι μπορώ να κάνω γι' αυτό εκτος το format? :shock:
Lioner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ούτε σε safe mode μπαίνει; Σε safe mode μπαίνει!! όπως επίσης και στις άλλες επιλογές που έχει σε μαύρη οθόνη!!!
neos_kosmos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε να τρέξεις κανα antivirus στο safe mode μήπως και φταίει ιός. Έκανες πρόσφατα update τα windows?
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Έχεις άνω του ενός Windows accounts; 1. Αν ναι, συμβαίνει το ίδιο με όλα ή μόνο με συγκεκριμένο; 2. Αν όχι, δοκίμασε δημιουργία νέου χρήστη από Safe Mode, restart και login με αυτόν τον χρήστη
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει στα 7 η επιλογη να ξεκινησει ο υπολογιστης με τις τελευταιες ρυθμισεις που δουλεψαν σωστα.Αν υπαρχει δοκιμασε την.
buzzad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ναι υπαρχει δοκιμασε αυτο, κανε δηλαδη ενα restore... Start → Programs → Accessories → System Tools → System Restore...
Lioner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εκανα το system restore point και δούλεψε!! ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.