Προς το περιεχόμενο

Movies του 2009 που 'πρέπει' να δεις... ?

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι σε κατάσταση 'ξεσκονίσματος' και αναρωτιέμαι ποιες ειναι οι ταινίες 'must see' που βγήκαν το περασμένο έτος ( 2009 )..

Έτσι για να δούμε ποιες μας έχουν ξεφύγει.

• Members
Δημοσ.
Βρίσκομαι σε κατάσταση 'ξεσκονίσματος' και αναρωτιέμαι ποιες ειναι οι ταινίες 'must see' που βγήκαν το περασμένο έτος ( 2009 )..

Αφού το βίντεο της Τζούλιας πιάνεται στο 2010, θα προτείνω τη Λευκή Κορδέλα, τη μόνη ταινία που πραγματικά μου άρεσε από αυτές που είδα τελευταία (αλλά δεν έχω δει και πολλές είναι η αλήθεια). Α, και το moon καλό ήταν, αλλά δεν θα το έλεγα και "must see".

• Members
Δημοσ.
μεχρι στιγμής δεν εχω δει καμια απο αυτες που προτεινετε... merci!

Βέβαια, πρέπει κι εσύ να έχεις υπόψη σου πως θα διαβάσεις πολλές διαφορετικές προτάσεις που θα γίνουν χωρίς να ξέρουμε ακριβώς το ύφος των ταινιών που ψάχνεις.

(το λέω για να μη με βρίζεις σε περίπτωση που δεις τη λευκή κορδέλα και διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που θα περίμενες :P)

θα βοηθούσε αν παρέθετες και κάποιες από τις ταινίες που είδες και σου άρεσαν

Δημοσ.

Εκτός προαναφερθέντων,

μ'άρεσαν και τα Up , Un prophète.

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα όμως,θα ήταν το Watchmen.

Δημοσ.

Από τις πρώτες που έρχονται στο μυαλό: ''Κυνόδοντας''

γιατί τέτοια κακοποίηση είχα καιρό να νιώσω, γιατί κάθε σκηνή που μου προκαλούσε γέλιο είχε σκηνοθετηθεί ειδικά για να με κάνει να απορώ αν έπραξα σωστά και γιατί... είναι ελληνική

Αν σου ξέφυγε, τσέκαρε το:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...