Προς το περιεχόμενο

Hotmail προβλημα?

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια εχει καποιο προβλημα το Hotmail?

Επιχειρω να συνδεθω και μου εμφανιζει μια ασπρη οθονη με την ενδειξη BAD REQUEST (Invalid URL). Τι μπορει να σημαινει τωρα αυτο?

• Moderators
Δημοσ.

Τελεια... Αρα εμενα μονο εχει το προβλημα....

Με τα χιλια ζορια συνδεθηκα στα εισερχομενα και τωρα οταν προσπαθω να παω σε καποιον αλλο φακελο μου βγαζει σε κιτρινο πλαισιο (χωρις να αλλαξει η σελιδα) αυτο: We can't connect to Windows Live Hotmail right now. Please try again later.

Και αν παω να συνταξω νεο μηνυμα αυτο : Bad Request (Invalid Verb)

Ποιο ειναι αυτο το verb που ειναι και invalid μαλιστα?

• Moderators
Δημοσ.

To εκανα, δεν αλλαξε κατι... Απο το κινητο μου ομως δεν εχω καποιο προβλημα στην συνδεση. Αρα ειναι τοπικο στον υπολογιστη μου λογικα.

• Moderators
Δημοσ.
Αν δε βαριέσαι κάνε κι ένα καθάρισμα της cache ή δοκίμασε και μ έναν άλλον web-browser.

Ειναι θεμα firefox τελικα. Με Opera και IE συνδεομαι κανονικα. Μενει να βρω τι εχει πειραξει τον FF τωρα.

ΕΔΙΤ: Μολις εφτιαξε τωρα! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι, δεν εκανα κατι εγω, πλην του να στειλω ενα check mail στον εαυτο μου απο τον opera.

Θα τρελαθω με αυτα τα οργανα του σατανα!

Δημοσ.

Καθάρισε την cache για αρχή (αν δεν το κανες ήδη). Αν τα προβλήματα συνεχίσουν, ξεκίνησέ τον σε safe mode (τον FF, όχι τα Win).

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα καθαρισει την cache, αλλα δεν αλλαξε κατι, το προβλημα συνεχιζοταν... Μεχρι που ξαφνικα λυθηκε (αφου ειχαν περασει καποια λεπτα απο την ωρα που το εκανα, για να αποδωσω το fix εκει).

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...