Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παιδια εχει καποιο προβλημα το Hotmail? Επιχειρω να συνδεθω και μου εμφανιζει μια ασπρη οθονη με την ενδειξη BAD REQUEST (Invalid URL). Τι μπορει να σημαινει τωρα αυτο?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Τελεια... Αρα εμενα μονο εχει το προβλημα.... Με τα χιλια ζορια συνδεθηκα στα εισερχομενα και τωρα οταν προσπαθω να παω σε καποιον αλλο φακελο μου βγαζει σε κιτρινο πλαισιο (χωρις να αλλαξει η σελιδα) αυτο: We can't connect to Windows Live Hotmail right now. Please try again later. Και αν παω να συνταξω νεο μηνυμα αυτο : Bad Request (Invalid Verb) Ποιο ειναι αυτο το verb που ειναι και invalid μαλιστα?
pain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 κανε ένα clear cookies και ενα restart στο router κάλου κακού
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 To εκανα, δεν αλλαξε κατι... Απο το κινητο μου ομως δεν εχω καποιο προβλημα στην συνδεση. Αρα ειναι τοπικο στον υπολογιστη μου λογικα.
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Αν δε βαριέσαι κάνε κι ένα καθάρισμα της cache ή δοκίμασε και μ έναν άλλον web-browser.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Αν δε βαριέσαι κάνε κι ένα καθάρισμα της cache ή δοκίμασε και μ έναν άλλον web-browser. Ειναι θεμα firefox τελικα. Με Opera και IE συνδεομαι κανονικα. Μενει να βρω τι εχει πειραξει τον FF τωρα. ΕΔΙΤ: Μολις εφτιαξε τωρα! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι, δεν εκανα κατι εγω, πλην του να στειλω ενα check mail στον εαυτο μου απο τον opera. Θα τρελαθω με αυτα τα οργανα του σατανα!
antonl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καθάρισε την cache για αρχή (αν δεν το κανες ήδη). Αν τα προβλήματα συνεχίσουν, ξεκίνησέ τον σε safe mode (τον FF, όχι τα Win).
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ειχα καθαρισει την cache, αλλα δεν αλλαξε κατι, το προβλημα συνεχιζοταν... Μεχρι που ξαφνικα λυθηκε (αφου ειχαν περασει καποια λεπτα απο την ωρα που το εκανα, για να αποδωσω το fix εκει). Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.