Προς το περιεχόμενο

Κατανομη ταχυτητας σε δικτυο

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω συνδεση adsl στα 24mbps κ εχω κ 2 υπολογιστες στο σπιτι. τον εναν τον χρησιμοποιω εγω (rapidshare, online gaming,...) ενω τον αλλον τον χρησιμοποιουν τα υπολοιπα μελη της οικογενειας (chat, youtube,...).

το προβλημα μου ειναι οτι θελω να μοιρασω την ταχυτητα του internet στους 2 υπολογιστες. πιο συγκεκριμενα θελω το 90% της ταχυτητας του internet να πηγαινει στον πρωτο υπολογιστη (rapidshare, online gaming,...) ενω το υπολοιπο 10% στον δευτερο (chat, youtube,...).

οπως φανταζομαι οτι καταλαβαινετε εγω που χρησιμοποιω τον πρωτο υπολογιστη χρειαζομαι το μεγαλυτερο ποσοστο ταχυτητας για την δουλεια που προανεφερα στην παρενθεση κ ετσι δεν θελω να μου "τρωει" την ταχυτητα ο αλλος υπολογιστης.

υπαρχει τροπος να κανω μια τετοια ρυθμιση??? δλδ το 90% να πηγαινει σε εμενα κ το αλλο 10% στον αλλον υπολογιστη.

μακατι να υπαρχει καποια λυση γιατι δεν παλευεται η κατασταση. ειναι δυνατον να κατεβαζω με 60Kbps απο τα 1200Kbps που κατεβαζω οταν ο δευτερος υπολογιστης ειναι κλειστος??? :fear:

plz help

Δημοσ.

Αν και ακούγεται λίγο εγωιστικό το ερώτημα σου (90-10 αντί για ένα 50-50, έστω ένα 60-40), κάνε αναζήτηση πάνω δεξιά με όρο netlimiter

Δημοσ.
Αν και ακούγεται λίγο εγωιστικό το ερώτημα σου (90-10 αντί για ένα 50-50, έστω ένα 60-40), κάνε αναζήτηση πάνω δεξιά με όρο netlimiter

οντως ειναι αρκετα εγωιστικο αλλα δεν εχω αλλο. αλλα αν το δεις απο την αλλη για αυτους το κανω :P με αυτο που θα κανω θα σταματησουν τα νευρα μου κ ετσι δεν θα ξεσπαω στους υπολοιπους που χρησιμοποιουν το Internet :-)

περα απο την πλακα σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. θα δοκμασω το προγραμμα που προτινεις εσυ κ ο φιλος απο κατω και θα απαντησω

edit: ακολουθησα εναν οδηγο που υπαρχει στο forum αλλα το netlimiter 3 κατα την συνδεση μου βγαζει το εξης προβλημα κ κλεινει:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3212628&postcount=4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...