Προς το περιεχόμενο

Κοινόχρηστα, ποσό επί % κλειστών διαμερισμάτων!

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κάποιος ποιο είναι το ποσοστό το οποίο πληρώνουν τα κλειστά διαμερίσματα για τις δαπάνες της πολυκατοικίας; Λέγοντας κλειστά εννοούμε τα διαμερίσματα στα οποία ναι μεν τα έχουν ενοικιάσει άλλα δεν κατοικούν μέσα. Η εταιρεία διαχείρισης μας είπε ότι είναι 15 με 40%, αλλά αυτούς δεν τους πολυπιστεύω, για αυτό αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει, αν υπάρχει και νόμος ακόμη καλύτερα!!

Δημοσ.

απ΄όσο ξέρω πρέπει να μπορείς να αποδείξεις με λογαριασμούς ΔΕΗ πχ, πως το διαμέρισμα ήταν πράγματι κλειστό, αλλά αυτό μόνο για την εφορία. αλλά και έτσι να είναι, εγώ στις περιπτώσεις που τυχαίνει να γνωρίζω, και τις δαπάνες τις πλήρωναν όλες και τα έξοδα θέρμανσης, ενώ πριν κάποια χρόνια για θέρμανση μας είχαν πει να πληρώνουμε κάτι ελάχιστο και συμβολικό (και είχαν τα καλοριφέρ κλειστά για ενδεχόμενο βλάβης-διαρροής).

αυτά.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλεψη σε πολυκατοικίες με ωρομέτρηση ή αυτόνομη θέρμανση.

Πληρώνεις τα πάγια είτε το έχεις ανοιχτό είτε κλειστό.

Για πολυκατοικίες που δουλεύουν με τα παλιά συστήματα δεν ξέρω τι ισχύει.

Νομίζω ότι αν δεν προβλέπεται στον κανονισμό πληρώνονται κανονικά.

Δημοσ.

Αυτά τα πάγια πόσο είναι;

Δηλαδή καίμε για παράδειγμα 700 ευρώ πετρέλαιο και 100 ευρώ ρεύμα, ποιο θα είναι το ποσοστό συμμετοχής αυτών των διαμερισμάτων;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...