Προς το περιεχόμενο

Επειγόντως Driver

Par1s*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει φορμάτ σε ένα PC (VERO). Αλλά έχει εξωτερική κεραία για το wireless και δεν μπορώ να βρω τι μάρκα είναι για να βρω το Driver. Τι μπορώ να κανω;

Δημοσ.
Έχω κάνει φορμάτ σε ένα PC (VERO). Αλλά έχει εξωτερική κεραία για το wireless και δεν μπορώ να βρω τι μάρκα είναι για να βρω το Driver. Τι μπορώ να κανω;

Με βάση αυτά που καταλαβαίνω, δεν χρειάζεσαι driver για την κεραία αυτή καθ αυτή, αλλά για το τσιπάκι/wifi που ελέγχει αυτή την κεραία. Το τσιπάκι αυτό μπορεί να είναι είτε πάνω στη μητρική σου (οπότε χρειάζεσαι το μοντέλο της μητρικής) είτε πάνω σε πρόσθετη κάρτα PCI (οπότε χρειάζεσαι το μοντέλο της κάρτας).

Κατεβάζεις ένα πρόγραμμα τύπου everest, βλέπεις τι hardware έχεις, και ψάχνεις τους αντίστοιχους drivers.

Δημοσ.

Την βρήκα ψάχνοντας εικόνες στο google μέχρι να την πετύχω..! είναι η Edimax EW-7128g.. Αφού μπήκα στο επίσημο site και κατέβασα τους Drivers δεν δουλεύει.. Μου γράφει Card don't exist.. Δοκίμασα 2-3 φορές και τίποτα. Το άνοιξα μήπως δεν έκανε καλή επαφή, αλλά δεν. Πριν το format λειτουργούσε. Το θέμα είναι ότι δεν είναι το δικό μου pc αλλά μιας φίλης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...