Προς το περιεχόμενο

My Book 1TB δεν τον βλεπουν τα xp

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω εμφανιζεται κανονικα στο laptop me Vista...Εκανα προσφατα format και ενω τον συνδεω δεν τον αναγνωριζει...Εχω μεσα 300 gb data...Καμια ιδεα?Ευχαριστω...

Δημοσ.

Έχουν εγκατασταθεί σωστά οι οδηγεί για usb συσκευές;

Ό,τι και να συμβαίνει, αν δε θες να χάσεις τ' αρχεία σου, κράτα backup asap.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατεβασα και τo SP3,εκανα διαμορφωση στον σκληρο και τωρα ενω τον βλεπουν τα windows oταν προσπαθω να αντιγραψω ενα αρχειο μου βγαζει μηνυμα

"Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του ταδε,δεν ειναι δυνατο να εντοπιστει το καθορισμενο αρχειο.Βεβαιωθειτε οτι καθορισατε σωστη διαδρομη και ονομα αρχειου"

Καμια ιδεα?

---------- Προσθήκη στις 11:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:01 ----------

Τωρα τον βλεπουν τα windows σαν τοπικο δισκο σε αντιθεση με τον Elements που αγορασα χθες και τον εμφανιζει με το εικονιδιο WD...Ακομα δεν μπορω να μεταφερω αρχεια...

---------- Προσθήκη στις 11:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:21 ----------

Στο laptop με Vista δουλευει κανονικα...Υποψιαζομαι μηπως φταινε οι οδηγοι usb...

Πως μπορω να το τσεκαρω?

Δημοσ.
Κάνε απεγκατάσταση των οδηγών και reboot.

Μπορεις να μου πεις πως γινεται η απεγκατασταση?

Δημοσ.

Εχω ελληνικα xp και προφανως προκειται για τους ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου...Επειδη πατωντας βγάζει πολλες επιλογες θα πρεπει να τα απεγκαταστησω ολα?

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ----------

Στις usb που ειναι καθετες, διπλα στην υποδοχη για το καλωδιο ethernet!

Δημοσ.
Εχω ελληνικα xp και προφανως προκειται για τους ελεγκτες ενιαιου σειριακου διαυλου...Επειδη πατωντας βγάζει πολλες επιλογες θα πρεπει να τα απεγκαταστησω ολα?

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ----------

Στις usb που ειναι καθετες, διπλα στην υποδοχη για το καλωδιο ethernet!

Καμια ιδεα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...