Προς το περιεχόμενο

Ψυχτρα για socket 775

tHEMATE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικά μας είχες περιορίσει στα 25 € . . .

Η AKASA NERO COOLING EMPEROR, είναι όντως καλύτερη από όλες τις προαναφερόμενες, αλλά είναι ακριβότερη από το budget που έθεσες.

Έπειτα μας περιόρισες στα e-shop και μας δείχνεις μία από το pc1 .

Αν παραμείνουμε στα 25€ αυστηρά και από το e-shop, νομίζω πως η ΒigΤyphoon είναι η καλύτερη.

Συνοψίζοντας και ΠΑΝΤΑ από τις διαθέσιμες στο e-shop :

~ 30 € AKASA NERO COOLING EMPEROR

~ 25 € BigTyphoon

~ 20 € Arctic Freezer 7 rev.2

Δημοσ.
Αρχικά μας είχες περιορίσει στα 25 € . . .

Η AKASA NERO COOLING EMPEROR, είναι όντως καλύτερη από όλες τις προαναφερόμενες, αλλά είναι ακριβότερη από το budget που έθεσες.

Έπειτα μας περιόρισες στα e-shop και μας δείχνεις μία από το pc1 .

Αν παραμείνουμε στα 25€ αυστηρά και από το e-shop, νομίζω πως η ΒigΤyphoon είναι η καλύτερη.

Συνοψίζοντας και ΠΑΝΤΑ από τις διαθέσιμες στο e-shop :

~ 30 € AKASA NERO COOLING EMPEROR

~ 25 € BigTyphoon

~ 20 € Arctic Freezer 7 rev.2

Tην ειδα και μου αρεσε αρκετα γιαυτο την ανεφερα.ΤΗν εχει και στο E-shop αλλα στα 37..To pc 1 εχει λιγα μεταφορικα γιαυτο και την ανεφερα απο εκει..οποτε 8α μου παει στα 32 η συγκεκριμενη.Και μιας και εχω κουτακι με παρα8υρο δεν 8α με χαλαγε να ειναι και ωραια :mrgreen:.Αν υπερβω τα 25 8α παω μονο για την spinq επειδη μου αρεσει αρκετα..Αλλιως BIGTYPpoon

Δημοσ.
Bασικα ειχα καταληξει στην bigtyphoon δεν αξιζει λετε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650556&u=THERMALTAKE-CL-P0114-01-BIGTYPHOON-120

Γιαυτη τι λετε? http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007791 Μου αρεσε παρα πλαυ εμφανισιακα..πφφ..απο επιδοσεις λεει κατι?

Όντως εντυπωσιακή εμφανισιακά, αλλά νομίζω πως βρίσκεται στον μέσο όρο από πλευράς απόδοσης.

Επιφυλάσσομαι για τον θόρυβο από το 80 mm ανεμιστηράκι, παρ'ότι δεν περιστρέφεται σε πολύ υψηλές στροφές

Δημοσ.

Αν μιλάμε για την TT είναι πολύ εφετζίδικη ψύκτρα και από επιδόσεις μετριότητες για τα λεφτά της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...