Προς το περιεχόμενο

Podcasting φιλοξενία

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω λογαριασμο στο blogger και επειδη εχω ετοιμες εκπομπες σε mp3 που θελω να ανεβασω σε καποιο podcasting site για φιλοξενια μπορειτε να μου πειτε τι προτεινετε ωστε να εχω και το link του αρχειου για να το τοποθετησω στη σελιδα του blog μου και απο εκει οι φιλοι μου να ακουνε το περιεχομενο της εκπομπης?

Δημοσ.

Κι εγώ YouTube θα πρότεινα. Έτσι θα μπορείς να εκμεταλλευτείς και τις socializing λειτουργίες του.

Δημοσ.

Νομιζω streaming Θέλει να κάνει , άρα το Youtube δε του κανει. Εκτος αν παρέχει την δυνατότητα αυτή και δε το γνωρίζω.

Δημοσ.

Λοιπον δεν αφορα στιρμαρισμα, εχω ηχογραφημενο ετοιμη εκπομπη απο ραδιοφωνο -φυσικα δικη μου και φιλων μου- και το αρχειο το ανεβασα στο dropbox αλλα θελω να κανω share τον φακελλο ωστε να παρω συνδεσμο και να το βαζω στην σελιδα μου, ωστοσο δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα και πειτε μου τι να κανω.

• Members
Δημοσ.
Λοιπον δεν αφορα στιρμαρισμα, εχω ηχογραφημενο ετοιμη εκπομπη απο ραδιοφωνο -φυσικα δικη μου και φιλων μου- και το αρχειο το ανεβασα στο dropbox αλλα θελω να κανω share τον φακελλο ωστε να παρω συνδεσμο και να το βαζω στην σελιδα μου, ωστοσο δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα και πειτε μου τι να κανω.

Επειδή δεν κατάλαβα καλά: έχεις το αρχείο στο dropbox και θέλεις να πάρεις το link του για να το εμφανίζεις στο site; Αν ναι, θα πρέπει να το βάλεις στον φάκελο public. Όταν το κάνεις, θα δεις ότι στο δεξί κλικ / dropbox θα έχει επιλογή "copy public link".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...