joker25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Παιδια τα καταφερα!!!!το εκανα!!!!!!!!!!!!3.1.2 ειναι γεγονοσ...οποιος θελει πληροφοριες ειμαι διατεθειμενος να τον βοηθησω...εχω μια απορια..τωρα για να περασω τα back up αρχεια μου θα περαστει κ η παλια firmware?χρειαζομαι επειγοντως τα μηνυματα κ τα τηλ μου...πως μπορω να κανω back up χωρις να χασω την 3.1.2...φοβαμαι να το συνδεσω στο itunes...τι να κανω? ---------- Προσθήκη στις 20:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:18 ---------- Βασικα προγραμματα κ αρχεια download που θα χρειαστουν:α. firmware 3.1.2 restore.ipsw,β. blackrain,γ. redsnow 0.9.2[σε windows] Αρχικα κανουμε το εξης στην επιφανεια εργασιας:εναρξη-σημειωματαρειο(δεξι κλικ)-εκτελεση ως διαχειριστης-αρχειο(ανοιγμα)-windows-system32-drivers-etc(ολα τα αρχεια)-hosts-κ γραφουμε στο τελος μετα την τελευταια σειρα:74.208.10.249 gs.apple.com-αρχειο-αποθηκευση(οχι αποθηκευση ως)!τωρα ειμαστε ετοιμοι να ξεκινησουμε την διαδικασια downgrade 3.1.3 σε 3.1.2 oldbootrom 3Gs.... 1)συνδεουμε το iphone (3Gs firmware 3.1.3) στο itunes κ το αφηνουμε να κανει back up.. 2)μολις τελειωσει παταμε restore+shift κ επιλεγουμε την 3.1.2 firmware.ipsw κ μετα restore κ το αφηνουμε να κανει..σε καποιο σημειο θα μας εμφανισει error 1015,που ειναι πολυ φυσικο κ δεν συντρεχει κανενα φοβο ανησυχιας... 3)επαναλαμβανουμε την ιδια διαδικασια [το (2)] και περιμενουμε στο ιδιο σημειο να ξαναεμφανισει το ιδιο ακριβως error 1015!!(ΑΥΣΤΗΡΑ 2 φορες επαναλαμβανουμε την διαδικασια) 4)το αφηνουμε κ ανοιγουμε το redsnow 0.9.2 κ τρεχουμε την 3.1.2 παλι κ στο σημειο που ζηταει να πατησουμε ΝΑΙ αν ειναι MC-η συσκευη μας,ειδαλλως παταμε ΟΧΙ,αν δεν ειναι.. 5)Παταμε ΝΑΙ,τρεχει το προγραμμα κ στη συνεχεια μασ εμφανιζει ενα παραθυρο με δυο επιλογες για τσεκαρισμα...Δημιουργια cydia κ just boot tethered right now.τσεκαρουμε ΜΟΝΟ την δευτερη,οχι το cydia!!!!κ συνεχιζουμε 6)παταμε finish μολις τελειωσει κ αυτοματα το iphone κανει restore την 3.1.2 κ ανοιγει το itunes..δεν πειραζουμε καθολου το κινητο κ απλα περιμενουμε στo itunes.. 7)στη συνεχεια η διαδικασια εχει τελειωσει κ τρεχουμε blackrain(make it rain-double click)κ το κινητο ειναι ετοιμο.......
toxotis70 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αυτο ισχυει για ολα τα 3GS (και αυτα που εχουν ερθει με 3.1.3 απο μαμα) ? Στο τελος πως περνας cydia ? Και τι εννοεις αν ειναι MC ή οχι ?
georgeadams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Και τι εννοεις αν ειναι MC ή οχι ? Αν ο κωδικός του μοντέλου ξεκινάει από MC. Για να το δεις, πήγαινε στο: Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληροφορίες -> Μοντέλο
joker25 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Λοιπον φιλε επειδη εγω ειχα MC αναγκαστικα πατησα ΝΑΙ,αλλα αμα ειναι καινουρια συσκευη δεν γινεται ουτως η αλλως γιατι εχει νεο bootrom...αμα ειχες oldbootrom γινεται
vamitrou Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 joker25, έχω κάποιες απορίες. Έχω ένα Ipod touch 3G κατ αρχήν. προσπαθώ να κάνω restore στο παλιό firmware αλλά δεν φτάνει καν στο 1015. Πρέπει να είναι DFU mode? Είμαι Apple newbie. Thanks
fotisman Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 joker25, έχω κάποιες απορίες. Έχω ένα Ipod touch 3G κατ αρχήν. προσπαθώ να κάνω restore στο παλιό firmware αλλά δεν φτάνει καν στο 1015. Πρέπει να είναι DFU mode? Είμαι Apple newbie. Thanks Αυτή τη στιμή μόνο tethered jailbrake υπάρχει για το ipt3g. Εδώ και κάποιο καιρό η apple δεν επιτρέπει rollback σε προηγούμενα versions. Όλα τα restores περνάνε απο τους server της apple οι οποίοι δεν 'υπογράφουν' certificates για παλιότερες version. Ο μόνος τρόπος, είναι να έχεις το SHSH της συσκεύης σου (απο παλιότερη εκδοση) στους servers του cydia για να μπορέσεις να κάνεις rollback. Αυτό όμως προυποθέτει ότι καποια στιγμή είχε γίνει Jailbrake στη συσκεύη.
mazlou Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 παιδια δεν μπορω να κανω jailbreak to iphone 3gs 16gb..απο οτι ειδα απ τα μηνυματα σας πρεπει να κανω downgrade..πωσ να το κανω αυτο?πωσ να αλλαξω bootroom...και το σημαντικοτερο θελω ενα αξιολογο σιτε γιa να κατεβασω ενα ipsw file!χρειαζομαι αμεσα βοηθεια..σας ευχαριστω!
kage Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 υπαρχει καπου λινκ που αναφερει πως βλεπεις αν ειναι oldbootrοom ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.