Προς το περιεχόμενο

Analyze that

jim1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

jim εμένα προσωπικά μου άρεσε. Τον robert de niro δε μου άρεσε καθόλου στο city by the sea(ίσως να έφταιγε και η ταινία γενικώς). Σε αυτή την ταινία μου άρεσε περισσότερο όπως και ο Βασιλάκης, ίσως και επειδή ελλείψει σοβαρού σεναρίου(πολύ πιο ρηχό και απλό απο το πρώτο) έπρεπε να τονιστούν οι κωμικές ικανότητες και των δυο για να "τσουλήσει η ταινία"

Δημοσ.

Παιδιά το City By The Sea εμένα μου άρεσε πάντως . Ανυπομωνώ να δω το Analyze That επειδή το πρώτο μέρος μου άρεσε πάρα πολύ . Πιστεύω ότι και οι δυο είναι πολύ καλή ηθοποιοί !

Δημοσ.

Egw pou to eida pethana sto gelio. Re Jim anti na les oti o De Niro einai apo tous ligous ithopoious pou oti kai na kanei eite kwmwdia , eite drama, eite peripeteia einai gamatos mou les oti se 3enerwnei.

O tupos einai Theos kai allo toso Theos einai kai o Billy Crystal.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα ενός sequel σε μιά ταινία που μου είχε αρέσει πολύ, κυρίως λόγω της πρωτοτυπίας στο θέμα της αλλά και λόγω των 3 πολύ καλών πρωταγωνιστών (συμπεριλαμβάνω και την Lisa Kudrow η οποία είναι και η πιό αγαπημένη μου από τα 6 "φιλαράκια"). Πριν από μερικές εβδομάδες είχα δει σκηνές στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι το Analyze that ήταν μάλλον καλύτερο απ'όσο το περίμενα κι έτσι το βράδυ της Παρασκευής πήγα με μιά καλή διάθεση να το δω και πράγματι δεν απογοητεύτηκα. Μπορεί να μην είχε την πρωτοτυπία του προηγούμενου, όμως αποφεύγοντας τις επαναλήψεις και εκμεταλευόμενη το ταλέντο των πρωταγωνιστών της, ήταν μιά ευχάριστη κωμωδία που μπορεί να μην διεκδικεί βραβεία και διακρίσεις αλλά τουλάχιστον δεν μετανοιώνεις που επέλεξες να της αφιερώσεις δύο ώρες από τη ζωή σου.

Δημοσ.

min mou peis oti tha bgei meet the parents 2? edw to 1 den mou arese...

A re Bobby,kai bebea tha sourw,den to katalabainei oti gremizei ena mytho monos tou?Diladi [πιπέρι] einai o Pacino pou to palyei akoma swsta oso mporei?

Δημοσ.

o williams file einai tragikos kwmikos kai epipleon den exei kanei polles yperboles,kiaytos omws exei kanei malakies(jumanji)

O De Niro,nai mporei na paiksei kai kwmwdia,twra teleytaia omws exei ginei seferlis megrimatses thoribous kai tetoia.Diladi esy tha itheles na ton deis kai se musical?

Δημοσ.
jim1979

said:

Diladi esy tha itheles na ton deis kai se musical?

Αν κρίνω από τον τρόπο που "εκτέλεσε" τα τραγούδια του West Side Story, μάλλον όχι :D

Δημοσ.

Παιδιά , o Robbie Williams είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλός ηθοποιός . Μπορεί να παίξει και σε δραματικές ταινίες άνετα (π.χ. Φτερουγίσματα , Ο κύκλος των χαμένων ποιητών και γιατί όχι το Jacob The Liar ) . Και σαν κωμικός είναι πολύ καλός . Βασικά μου αρέσει το όλο στυλάκι του .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...