Σόφη Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 γεια σε ολους. ειμαι καινουρια στο φορουμ και θελω τν βοηθεια σας. ενδιαφερομαι να αγορασω μηχανη [50cc παντα γτ ειμαι 16] [το θελω για να μηγαινω φροντιστηρια ωδεια κλπ καθως ειναι μακρια απο το σπιτι μου και η αποσταση με βασανιζει πολυ. ] αλλα οχι το γνωστο παπακι η σκουτερ.. εμφανισιακα θελω να ειναι σαν την aprilia RS 50cc! εχετε καποια μοντελα τετοιου στυλ να μου πρωτεινετε.? ευχαριστω για τον χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Το Rs είναι ισος το καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία, στα + έχει την απόδοση, μεταπώληση, ομορφιά στα - έχει την τιμή λογικά άμα σε μαγέψει ο κόσμος της μοτοσικλέτας (που θα γίνει ) θα το κρατήσεις 2 χρόνια και μετά θα ψάξεις για κάτι μεγαλύτερο. αντίστοιχο του Rs είναι το Derbi Gpr50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σόφη Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 τα σπάει.. [οντως η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη.] παντως σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Α! και για να μην ξεχνιόμαστε... Eνοείτε ότι θα αγοράσεις και ένα ωραίο κράνος και γάντια τουλάχιστον ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σόφη Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εννοειται και απο χαρτιά κομπλέ και απο εξοπλισμό.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Προφανως εχεις και καβατζα να το βαζεις (οχι πυλωτη)αλλιως ειναι σηκωμενο απο χερι και να μην στο σηκωσουνε αμα το γδυσουνε φτανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vakos2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 γιατι ετσι...? τα κυνηγανε τα συγκεκριμενα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Eσυ αν ησουν κλεφτης τι θαπαιρνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σόφη Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 εχω.. καβατζα! [παντως αυτο δν τ χα σκεφτει καθολου!] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ωραια αλλα μιας και το φερε η κουβεντα να ξερεις οτι παιζει οι κλεφτες καμμια φορα να σε σταμπαρουν στο δρομο και να σε ακολουθησουν με ενα αλλο μηχανακι. οποτε σκεψεις του στυλ το αφηνω 5 λεπτα μονο με τιμονι και κατεβαινω μαλλον δεν παιζουνε πολλοι τα εχουνε χασει ετσι,δεν θελω να σου διμιουργησω αγχος αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σόφη Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 φρικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.