Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα 1156socket ειδικη

arkas2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ηθελα την γνωμη σας για ψυκτρα.θα ηθελα να μου προτινετε οτι καλυτερο υπαρχει σε ψυκτρα για 1156 socket με μια μονο προυποθεση.με μην ξεπερναει σε υψος τους 8 ποντους λογο κουτιου και ο χωρος που εχει το τροφοδοτικο δεν παιρνει παραπανω. αυτην την στιγμη εχω αυτη >>> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650135&u=ARCTIC-COOLING-FREEZER-7-LP

ο επεξεργαστης που εχω ειναι ο i5 660(3,33GHZ) που τον εχω φτασει στα 4GHZ stable με θερμοκρασιες 32-34C σε IDLE και με prime max temp 52C.Υπαρχει καμια καλυτερη ψυκτρα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον για Scythe Shuriken Rev.B CPU Cooler,παιζει και η Nexus LOW-7000 Cpu αλλα δεν νομιζω οτι θα φανουν ιδιαιτερα τα +25 ευρω που ζηταει...

Υ.Γ Τι διαφορες ειδες με την ARCTIC COOLING FREEZER 7 LP απο stock?

Y.Γ 52 βαθμους load ειναι μια χαρα,μπορεις να πας αρκετα παραπανω,προσωπικα θετω τους 65-70 βαθμους (χειμωνας-καλοκαιρι) ως οριο σε μονοωρο prime..

Πάντως γνώμη μου είναι να την αλλάξεις όταν θα αρχίσεις να ξεμένεις από θερμοκρασίες, δηλαδή αν μιλάμε για 75C+ σε linpack.

Μαλλον για Scythe Shuriken Rev.B CPU Cooler,παιζει και η Nexus LOW-7000 Cpu αλλα δεν νομιζω οτι θα φανουν ιδιαιτερα τα +25 ευρω που ζηταει...

Υ.Γ Τι διαφορες ειδες με την ARCTIC COOLING FREEZER 7 LP απο stock?

Y.Γ 52 βαθμους load ειναι μια χαρα,μπορεις να πας αρκετα παραπανω,προσωπικα θετω τους 65-70 βαθμους (χειμωνας-καλοκαιρι) ως οριο σε μονοωρο prime..

δηλαδη να μην την αλλαξω?την stock δεν την δοκιμασα καν αρα δεν ξερω τι δουλεια θα κανει αλλα φαινεται πολυ απλη ,χωρις Heat Pipe,σιγουρα θα εχει μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο αυτην που εχω που εχει εστω 2 Heat Pipe.αυτες που μου προτινες μπαινουν σε socket 1156 ομως?

καλυτερα,αν υπαρχει χωρος,να πας σε μεγαλυτερο κουτι για να εχεις καλυτερο air flow.Φανταζομαι,συμφωνα με αυτα που μας ειπες,οτι 8α ειναι καπως στριμογμενα εκει μεσα.Οπως ειπαν και τα παιδια εφοσον τωρα εισαι στους 50+ full load δεν υπαρχει λογος να παρεις αλλη ψυχτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...