Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν το καλοσκεφτείς βολεύει άσχετα τα κακά που λένε ότι μπορεί να έχει.

βολεύει βολεύει!

και να τρέφεσαι με ορό βολεύει! αλλά άλλη χάρη έχει να είσαι υγιής...(εντός και εκτός εισαγωγικών) ;)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αν το καλοσκεφτείς βολεύει άσχετα τα κακά που λένε ότι μπορεί να έχει.

Και να κάνουμε σεξ μόνοι μας φορώντας μια μάσκα όπως στις ιστορίες επ. φαντασίας... Βολεύει... Πού να ψάχνεις τώρα για γυναίκες... Τι άλλο θα ακούσουμε... Ε ρε τι πλύση εγκεφάλου έχουν φάει ορισμένοι... Απορώ με αυτούς που λένε ότι τίποτα δεν γίνεται σωστά στο κράτος. Το σύστημα ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ. Αργά και μεθοδικά.

Δημοσ.

Μα αυτο θελει το συστημα... να σε οδηγει προς τη φυλακη και εσενα να ζητας να γινει πιο γρηγορα!!!

Δημοσ.

Αυτές είναι ταυτότητες χαχα όχι σαν τις δικές μας που είναι λες και ζουμε το 50' :-P ασπρόμαυρες φωτό ^^ ίου σαν καταζητούμενοι :P

Δημοσ.

manipulation του κόσμου τελείως...

"για εύκολη ταυτοποίηση του πολίτη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του" λένε οι Γερμανοί.

"για περισσότερη ασφάλεια για σενα και στην οικογένεια σου" λένε οι Αμερικάνοι.

ελπίζω να μείνουμε ξύπνιοι οι περισσότεροι και να μην μας πιάσουν στον ύπνο..

Δημοσ.
Όταν θα έρθει η ώρα για το Chip που είτε θα μπαίνει στο δέρμα, είτε θα είναι σαν πιστωτική, ο κόσμος θα είναι έτοιμος να το δεχτεί. Όχι μόνο θα το δεχτεί, θα το ζητάει κιόλας.

Βλεπε Gataga..

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Φιλε να σε ενημερωσω πως πλεον ο πρωθυπουργος της χωρας ειναι αλλος. :lol:

Αληθεια' date=' δεν θα μπορουσε ανετα η εκαστοτε κυβερνηση να τοποθετησει μηχανακια ή τεραστιους scanners και να καταγραφεται ανα πασα στιγμη η τοποθεσια του καθε πικραμενου πολιτη που εχει τετοια ταυτοτητα;

Καλο για την εγκληματικοτητα, αλλα για τους αθωους πολιτες;[/quote']

Ποιος;;; Η Μερκελ ή ο Σαρκοζι;; lol

Δημοσ.

Νομίζεις οτι ο παράνομος που θα έρθει θα έχει το σωστό chip για να μπορούν να τον βρούν; Έτσι μπράβο θυσιάστε ΟΛΕΣ τις ελευθερίες σας για την ψευδαίσθηση της ασφάλειας...

Στο τελος θα τον πιασουν ομως και πολυ πιο γρηγορα απο οτι γινονται σημερα οι συλληψεις..αν δεν του παιξω πρωτα εγω μια ψευδαισθηση με την 45αρα Beretta που μου κανανε δωρο τα κουμπαρια στην Κρητη..

Δημοσ.

Το ηλεκτρονικό φακέλωμα, είχε ξεκινήσει στην Γερμανία από τα τέλη της δεκαετίας του '30 με την βοήθεια της αμερικάνικης ΙΒΜ. Ξεκίνησε, αρχικά, με φακέλωμα των Εβραίων.

Απλά, σήμερα, στις ημέρες μας εννοώ, θα επισημοποιηθεί..!

Δυστυχώς, η εποχή που περιέγραφε ο Οργουελ έχει ξεκινήσει, εμείς δεν το έχουμε καταλάβει..

Δημοσ.
Στο τελος θα τον πιασουν ομως και πολυ πιο γρηγορα απο οτι γινονται σημερα οι συλληψεις..αν δεν του παιξω πρωτα εγω μια ψευδαισθηση με την 45αρα Beretta που μου κανανε δωρο τα κουμπαρια στην Κρητη..

Αφού αυτοί τον φέρανε (πρώτα για να ρημάξει το εργατικό και μετά να με φοβίσει να μην τα βάλω κάτω απ' το στρώμα μου,γιατί θα μου τα πάρει),τους έχεις για μαλάκες να χαλάσουν το ατού τους;

και πες ότι τον πιάνουνε (και καλά).Πόση ώρα θα τον κρατήσουν μέσα;Χωράει πουθενά;Περισσεύει κελί;Τρόφιμα να φάει εκεί μέσα;

Άρχισε να λαδώνεις το σαρανταπεντάρι λέμε και πε του κουμπάρου να σου πέψει παραπανίσια κουφέτα,θα χρειαστούν σύντομα,γιατί κάθε μέρα γάμος θάναι από δω και πέρα.

Δημοσ.
Βλεπε Gataga..

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε.. χώρα..? Ή πλανήτη..??

;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται για το καλό μας. Αν δεν ήταν για το καλό μας γιατί να είναι υποχρεωτικές; Μήπως οι Γερμανοί και ίσως αύριο-μεθαύριο και εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τί είναι καλό για εμάς;

Ας αφήσουμε λοιπόν αυτούς που ξέρουν, να αποφασίζουν τι είναι καλό για εμάς και ας μην μπλέκουμε στα πόδια τους.

Πέρα λοιπόν από τον σαρκασμό, η άμεση δημοκρατία (e-government) σαφώς και είναι για το καλό μας και πρέπει να διασφαλιστεί, πριν όμως κοιτάξουν τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και αν θα πρέπει να αναγνωρίζεται από απόσταση η κάρτα εν αγνοία μας να φροντίσουν εκείνοι πρώτα να εξασφαλίσουν ένα κράτος δικαίου, ένα κράτος πρόνοιας και στην συνέχεια και εμείς θα μπούμε στην λογική αν το κάθε τι που θα κάνουν είναι για το καλό μας.

Ναι στην άμεση δημοκρατία, ναι στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με σύστημα όμως που θα επιλέγουμε εμείς ποιοι και υπό ποιες προϋποθέσεις θα μας κάνουν ελέγχους.

Τέτοια συστήματα έχουν οι βιβλιοθήκες μην τυχών και πάρει κατά λάθος κάποιος κάποιο βιβλίο φεύγοντας και πολύ καλά κάνουν και το έχουν εφαρμόσει. Δεν ξέρω λοιπόν σε τι βαθμό οι φίλτατοι Γερμανοί αισθάνονται σαν βιβλία των οποίων κάποιος τρίτος έχει την κυριότητα και με αυτό τον τρόπο θέλει να προστατέψει την περιουσία του.

Y.Γ. Λύσεις υπάρχουν σε ότι αφορά τα rfid πχ http://www.emvelope.com/products αλλά είναι αντίμετρα σε μέτρα που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εξαρχής.

Επεξ/σία από digekas
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...