dream21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Για όποιον δεν κατάλαβε άρχισε το φακέλωμα και έρχεται το σφράγισμα... ναι προσεξε μην σε σφραγισουν με το 666 και πας στην κολαση.ρε σεις κουλαρετε και μην πιστευε λαλακιες απο εδω και απο εκει.
voidoka Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 οτι πισινη και οτι μπροστινη να κρατησουμε ο σατανας ο ιδιος να ερθει να με παρει εγω θα παιζω τα βιντεοπαιχνιδια του... :ρ το φακελωμα παντως ειναι γεγονος και υπαρχει ηδη πολλα χρονια τωρα.κρατικη ασφαλεις σου λεει... τι να απαντησεις...
dream21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κράτα και καμια πισινή ο από πάνω. διαβασε και κανενα βιβλιο να ανοιξη ο εγκεφαλος λιγο και μην ακους τις μαλακιες του λιακοπουλου και τις κλαψομο*&νους Λουκα(παλιοημερολογιτικες παπαριες.)
phanispal Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 διαβασε και κανενα βιβλιο να ανοιξη ο εγκεφαλος λιγο[...] Αν με βοηθήσεις να διαλέξω βιβλία που έχουν γραμμένο το "ανοίξει" με ει, δεν έχω καμία αντίρρηση.
alakhai Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Για flame το κοβω να πηγαινει... intel - amd ή ati - nvidia. To chip.. or not to chip? Τελευταία πάντως πολλα μαζεμενα γινονται. Συμφωνώ με όσους από εμάς θέλουμε να βλέπουμε τους έλληνες αραχτούς στο φραπέ ακόμη και αν ο κόσμος γύρω μας γκρεμίζετε. Δε συμφωνώ ωστόσο να είμαστε αραχτοί επειδή δεν μας ενδοιαφέρει τίποτα. Προσωπικά είμαι άπλα και χαμογελάω με όσα συμβαίνουν και περιμένω να δω που θα καταλήξουν οι "σπουδαγμένοι μεγαλο-αρχηγοί" μας. Και ρίχνω και καμιά ματιά σε κανά βιβλίο με αντισυμβατικό περιεχόμενο κι ακούω και τα γερόντια με τις ιστορίες τους που εμείς οι νέοι γελάμε όταν τις ακούμε αλλά κρύβουν πολύ βαθειά σοφία, σοφία βγαλμένη από τη ζωή (που λέει και ο σκύλος). Ωραία θα ταν να ΄γραφε κανείς και κανά σχετικό ντοκουμέντο και να μην κράζει την μια ή την άλλη άποψη ειρωνικά. Και για να μη βγάζω την ουρά μου απ΄έξω θε γράψω ένα παιχνιδιάρικο παράδειγμα. Κάθε αριθμός σε ένα barcode συμβολίζεται με δύο γραμμές. Δηλαδή όσους αριθμούς έχει ένα barcode, τόσες διπλές γραμμές έχει, σωστά? Λάθος! Από όλα τα barcode σε όλο τον πλανήτη απουσιάζουν τρεις αριθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν σε τρεις ίδιες διπλές γραμμές, στο αριστερό άκρο, στο δεξί και στο κέντρο. Δεν ξέρω ποιον αριθμό αντιπροσωπεύουν (000, 111, 222, 333, 444, 555, :devil:...?) αλλά είναι υπερβολικά περίεργο (κάποιοι barcode έχουν έναν επιπλέον αριθμό στην αρχή που ωστόσο είναι άσχετος με τον γραμμωτό κώδικα). ΥΓ : Αν ξενερώνετε δώστε αποδείξεις για το αντίθετο και μην βολεύεστε με μια εντυπωσιακά χλευαστική επίθεση
presence Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Αρχικά για την διευκόλυνση του πολίτη. Να μην στεκόμαστε στις ουρές αλλά και για μην κουράζονται οι υπάλληλοι να τα περνούν στο σύστημα. Μάλιστα.... Το ότι 9 στις 10 το σύστημα έχει πέσει, λέει κάτι? Και πέρα από αυτό μήπως μετά το βάλουν και στα εκλογίκα online συστήματα? Μετά στα eshops? Μετά στις υηπηρεσίες? κτλ κτλ έχει πολλά "μετά". Επεξ/σία 7 Μαΐου 2010 από presence
Smaug Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 To θέμα είναι ότι αν εδραιωθεί το τσιπάκι και αντικαταστήσει ταυτότητες, πιστωτικές, τραπεζικούς λογαριασμούς, βιογραφικό, ιστορικό υγείας κτλ κτλ, πόσο εύκολο θα ήταν σε κάποιον αν έχεις "αποκλίνουσα" συμπεριφορά να απενεργοποιήσει το τσιπάκι σου και να "σταματήσεις" να υπάρχεις για όλους τους υπόλοιπους;
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μακριά το έχετε πάει παιδιά... Ποιο τσιπάκι? Ποια βιογραφικά υγείας? Τι λέτε? Μία ηλεκτρονική ταυτότητα θα είναι που αντί να κουβαλάς όλο το φάκελο με το χαρτομάνι, θα έχεις τη ταυτότητα αυτή που θα έχει μέσα ότι χρειάζονται η δημόσιες και μη υπηρεσίες. Και για να μη βγάζω την ουρά μου απ΄έξω θε γράψω ένα παιχνιδιάρικο παράδειγμα. Κάθε αριθμός σε ένα barcode συμβολίζεται με δύο γραμμές. Δηλαδή όσους αριθμούς έχει ένα barcode, τόσες διπλές γραμμές έχει, σωστά? Λάθος! Από όλα τα barcode σε όλο τον πλανήτη απουσιάζουν τρεις αριθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν σε τρεις ίδιες διπλές γραμμές, στο αριστερό άκρο, στο δεξί και στο κέντρο. Δεν ξέρω ποιον αριθμό αντιπροσωπεύουν (000, 111, 222, 333, 444, 555, :devil:...?) αλλά είναι υπερβολικά περίεργο (κάποιοι barcode έχουν έναν επιπλέον αριθμό στην αρχή που ωστόσο είναι άσχετος με τον γραμμωτό κώδικα). ΥΓ : Αν ξενερώνετε δώστε αποδείξεις για το αντίθετο και μην βολεύεστε με μια εντυπωσιακά χλευαστική επίθεση Εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτές οι γραμμές, κάποιος τεχνικός ο οποίος τα περνάει όμως θα ξέρει. Απλά.
Dark_son20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Και για να μη βγάζω την ουρά μου απ΄έξω θε γράψω ένα παιχνιδιάρικο παράδειγμα. Κάθε αριθμός σε ένα barcode συμβολίζεται με δύο γραμμές. Δηλαδή όσους αριθμούς έχει ένα barcode, τόσες διπλές γραμμές έχει, σωστά? Λάθος! Από όλα τα barcode σε όλο τον πλανήτη απουσιάζουν τρεις αριθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν σε τρεις ίδιες διπλές γραμμές, στο αριστερό άκρο, στο δεξί και στο κέντρο. Δεν ξέρω ποιον αριθμό αντιπροσωπεύουν (000, 111, 222, 333, 444, 555, :devil:...?) αλλά είναι υπερβολικά περίεργο (κάποιοι barcode έχουν έναν επιπλέον αριθμό στην αρχή που ωστόσο είναι άσχετος με τον γραμμωτό κώδικα). ΥΓ : Αν ξενερώνετε δώστε αποδείξεις για το αντίθετο και μην βολεύεστε με μια εντυπωσιακά χλευαστική επίθεση http://www.virtualsalt.com/barcode.htm Guarding the edge. The lines at each end of the barcode are guard bars, consisting of a thin line, a thin space, and a thin line. Since there are only three elements instead of four, no number of any kind is represented. (No very wide space or very wide bar is there to complete the number six, for example.) And the middle. In between the first five numbers (which represent the manufacturer's identifying number--who made the product) and the last five numbers (which represent the specific product code--such as a blue, medium ball-point pen) is another set of guard bars, consisting of a thin space, a thin line, a thin space, a thin line, and a thin space. Here, even though there are five elements (two bars and three spaces), they do not represent a number because none of the numbers are made up of all thin elements (see below). google...... σε forum όρους πολύ απλά τα ακριανά είναι σα να του λέει [barcode] [/barcode] Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα