Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Διοτι οσο μουροχαβλοι και αν εχουμε καταντησει τελευταια οι ελληνες σε κατι τετοια δεν σηκωνουμε πολλα πολλα. Ναι ε? Και τι θα κάνουμε? Εγώ νομίζω ότι θα κάτσουμε με τη φραπεδιά μας και απλά θα γκρινιάζουμε που έχει πάει 5Ευρώ... Το πολύ πολύ! @alexis@me Δεν νομίζω ότι σου σβήστηκε κάποιο Post. Δεν γράφεις κάτι περίεργο... Μήπως έκανες λάθος και δεν πάτησες Δημοσίευση? Παρόλα αυτά σου αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας ε?
alexis@me Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 @alexis@meΔεν νομίζω ότι σου σβήστηκε κάποιο Post. Δεν γράφεις κάτι περίεργο... Μήπως έκανες λάθος και δεν πάτησες Δημοσίευση? Παρόλα αυτά σου αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας ε? το ποστ είναι στο "εύρεση όλων των μηνυμάτων από τον alexis@me" αλλά δεν υπάρχει στο ποστ. καλές είναι και αυτές. δεν τρελαίνομαι μαζί τους αλλά μου αρέσουν γιατί καμία φορά σου δείχνουν αρκετά πιθανές πορείες που θα ακολουθήσουμε.
vagpap Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 το ποστ είναι στο "εύρεση όλων των μηνυμάτων από τον alexis@me" αλλά δεν υπάρχει στο ποστ. [offtopic] Υπάρχει ακόμα ένα post σου το οποίο επειδή έχει βαθμολογηθεί αρνητικά από έναν αριθμό μελών δε φαίνεται με τη μία και πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί αριστερά για να εμφανιστεί [/offtopic]
De@th L0rd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μπραβο στους γερμανους μακαρι να γινει και σε μας κατι παρομοιο.φυσικα και πρεπει να γνωριζουμε τι και πως για να μην μας μπουν στο σπιτι και μας σφαξουν ο καθε αγνωστος.τωρα αν εγω αγορασω g-string και δερματινα σαδομαζοχιστικα αξεσουαρ και θελει να το γνωριζει ο καραμανλης,κανενα προβλημα,αν γουσταρει ας ερθει να του ριξω και μερικα μπατσακια να γουσταρει.στην τελικη εγω νομιμος ειμαι ο παρανομος εχει κολληματα με το φακελωμα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Νομίζεις οτι ο παράνομος που θα έρθει θα έχει το σωστό chip για να μπορούν να τον βρούν; Έτσι μπράβο θυσιάστε ΟΛΕΣ τις ελευθερίες σας για την ψευδαίσθηση της ασφάλειας...
klog Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μα καλά πόσο γραφικοί συνομωσιολόγοι και θρησκόληπτοι ήταν όλοι όσοι τα λένε εδώ και 15-20 χρόνια(ναι ξέρω άνθρωπο που τα λέει απο το 1985 περίπου) Μιλάμε ο τύπος πρέπει να είναι εντελώς τρελός που δεν είχε ακούσει ποτέ για RFID τότε και μιλούσε για υποδόρια chip.... Ελεος με τους κάθε πικραμένους που έχουν fb και σαλτάρουν με ένα chip που εν τέλει κάτω απο το δερματάκι τους δεν θα το καταλαβαίνουν καν, δε θα χρειάζεται να κάνουν login κάθε πρωι κιόλας.... Μην ακούσω κανέναν να λέει για 666 και λοιπές παπαρολογίες......άλλωστε το ότι όλα θα έχουν και το νουμεράκι μέσα θα είναι απλά τυχαίο....... Ούφ............ελπίζω να πιάσετε το πραγματικό νόημα του Post...
alexis@me Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 [offtopic] Υπάρχει ακόμα ένα post σου το οποίο επειδή έχει βαθμολογηθεί αρνητικά από έναν αριθμό μελών δε φαίνεται με τη μία και πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί αριστερά για να εμφανιστεί [/offtopic] γiα κάντο μου λιανά άμα θες, γιατί άλλα 2 ποστ εξαφανίστηκαν.
Blondeamon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δεν κάνεις για εδώ, άντε σε κάνα 4Ε ποθ μου θέλεις και forum.
wasntme Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Τελικά υπάρχουν πολύ ηλίθιοι σ’αυτό τον κοσμο που το στιριζουν αυτό δεν το περιμενα και από Ελληνες. Ποτέ μην διαφωνήσεις με έναν ηλίθιο, θα σε κατεβάσει στο επίπεδο του και λόγο εμπειρίας σε αυτό θα σε κερδίσει!!! RFID is just the beginning.
alexis@me Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 αφού το forum δεν σημαίνει ανταλλαγή απόψεων αλλά μόνο δημιουργία τάγματος υπέρ μιας άποψης. να μην σας χαλάω τον χρόνο και χαλάω και την ζαχαρένια μου. 'Είθε να σας έρθουν όπως ποθήτε.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αφιερωμένο παιδιά μου! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xnmv2B7CPXg[/ame]
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Οι τεχνολογίες δεν ξεκινάνε απαραίτητα με κακό σκοπό, άσχετα πως καταλήγει μερικές φορές η χρήση τους. Είναι βολικό γιατί και να σου κλέψουν το πορτοφόλι σου πάλι πάνω σου τα έχεις (σαν υποδόριο τσιπ) και σε χώρες που δεν υπάρχουν αστυνομικές ταυτότητες (βλ ΗΠΑ) που η κλοπή ταυτότητας, (identity theft) είναι συχνό φαινόμενο, αυτή η τεχνολογία γλυτώνει από πολλούς μπελάδες τους πολίτες του εκάστοτε κράτους.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μπορούν να σου κόψουν το χέρι ή το μάτι όμως... Το έχουμε δει αρκετές φορές...
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μπορούν να σου κόψουν το χέρι ή το μάτι όμως... Το έχουμε δει αρκετές φορές... Μωρέ ναι και όταν πρωτοβγήκαν οι βιομετρικές κλειδαριές σε αυτοκίνητα παραγωγής πολλοί έχασαν τον αντίχειρα τους μαζί με το αυτοκίνητο τους, πάντα υπάρχει τρόπος να χάσεις ένα μέλος (άνω, κάτω ή μέσω βλέπε Λορένα Μπομπιτ) αλλά πόσοι είναι αυτοί που θα κόψουν ένα ανθρώπινο μέλος έτσι εύκολα. Άλλο η κλοπή άλλο η πρόκληση βλαβών και τα ρέστα.
Heatspreader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Όταν θα έρθει η ώρα για το Chip που είτε θα μπαίνει στο δέρμα, είτε θα είναι σαν πιστωτική, ο κόσμος θα είναι έτοιμος να το δεχτεί. Όχι μόνο θα το δεχτεί, θα το ζητάει κιόλας.
status Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Όταν θα έρθει η ώρα για το Chip που είτε θα μπαίνει στο δέρμα, είτε θα είναι σαν πιστωτική, ο κόσμος θα είναι έτοιμος να το δεχτεί. Όχι μόνο θα το δεχτεί, θα το ζητάει κιόλας. Αν το καλοσκεφτείς βολεύει άσχετα τα κακά που λένε ότι μπορεί να έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα