ntg_net Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=P7s1-zI2WkQ&feature=player_embedded[/ame]
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Οι "τρελοί" και οι "γραφικοί" σιγά-σιγά θα αρχίζουν να δικαιώνονται...
eyes_o9001 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μπραβο στους γερμανους μακαρι να γινει και σε μας κατι παρομοιο.φυσικα και πρεπει να γνωριζουμε τι και πως για να μην μας μπουν στο σπιτι και μας σφαξουν ο καθε αγνωστος.τωρα αν εγω αγορασω g-string και δερματινα σαδομαζοχιστικα αξεσουαρ και θελει να το γνωριζει ο καραμανλης,κανενα προβλημα,αν γουσταρει ας ερθει να του ριξω και μερικα μπατσακια να γουσταρει.στην τελικη εγω νομιμος ειμαι ο παρανομος εχει κολληματα με το φακελωμα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
neo83_gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ωχ θα μας πρήξουν οι συνομοσιολογοι πάλι. τουλάχιστον όσοι δυσανασχετούν ελπίζω να μην έχουν facebook
pain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ωχ θα μας πρήξουν οι συνομοσιολογοι πάλι. τουλάχιστον όσοι δυσανασχετούν ελπίζω να μην έχουν facebook σωστός! χαχαχα
tiniakos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όλοι αυτοί ποντάρουν στη δυσπιστία μας. Στο χόλυγουντ όταν τα βλέπουμε λέμε ουάου σεναριάρα στην πραγματικότητα φοβόμαστε να τα πιστέψουμε!!!
AGNUSDeI Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 και αν τα συνδυάσουμε όλα αυτά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, όπως η οικονομική κρίση, μείωση μισθών, αύξηση ανεργίας, αύξηση φόρων και μείωση τις οικονομικής δραστηριότητας. με αποτέλεσμα όλα αυτά να φέρνουν και την κατακόρυφη αύξηση τις εγκληματικότητας... και άρα και την ανάγκη για λήψη πιο δραστικών μέτρων για την καταπολέμηση της.... άραγε τυχαία να συμβαίνουν όλα αυτά... χμμμ...
Heatspreader Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτούς που λένε ότι μας παρακολουθούν... Ποτέ! Με το κάθε καρμίρη θα ασχολούνται και θα παρακολουθούν? Μακάρι να το είχαμε και εδώ, γιατί σε κάθε μία υπηρεσία που πας σου ζητάνε ένα σωρό χαρτιά, από πιστωτικά γεννήσεων, ΑΦΜ, ταυτότητα, κλπ, κλπ... Θα τους δίνω τη κωλοταυτότητα με με το τσιπ και απλά θα ξεμπερδεύω μία ώρα αρχύτερα. Αφού με έχουν που με έχουν φακελωμένο, ας εξυπηρετούμαι και εγώ πιο γρήγορα! Και όλοι αυτοί που δεν έχω FB και είναι κατά, απλά είναι θέμα χρόνου να φτιάξουν...
MixalisX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Oσο γραφικό και να ακούγεται, δεν αμφιβάλλω πως υπάρχουν ''σκοτινές'' δυνάμεις με σκοτεινούς στόχους και φιλοδοξίες. Αν θεωρήσουμε αυτό ώς γεγονός τότε δεν μπορούμε και να αμφιβάλλουμε πως κάθε ένα τέτοιο βήμα προόδου μπορεί να φανεί για κάποιους χρήσιμο για τους δικούς τους προσωπικούς στόχους και φιλοδοξίες. Το θέμα είναι αν είναι αυτά όλα στοχευμένες κινήσεις ελένχου του πληθυσμού ή γίνεται το ανάποδο. Όπως και να έχει δεν είναι κακό να έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τις διάφορες θεωρίες περί συνωμοσίας. Παντως προσωπικά πιστεύω πως ακόμα και να υπάρχουν σκοτεινοί στόχοι και ακόμα και οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας να είναι αληθινές, ποτέ δεν θα μπορέσει κανείς να τιθασεύει αυτό που εμείς λέμε ''ελεύθερη βούληση''. Στην ιστορία πολοί προσπάθησαν να το κάνουν αυτό και απέτυχαν. Ακόμα και να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με κάθε είδους μέσα χαλιναγώγησης της ελεύθερης σκέψης δεν είναι στην ανθρώπινη μας φύση να ακολουθήσουμε σαν τα αρνιά στην σφαγή. Αργά ή γρήγορα το αποτελλεσμα θα είναι ένα....ΕΞΕΓΕΡΣΗ!
activex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ακόμα και να μας βομβαρδίζουν καθημερινά με κάθε είδους μέσα χαλιναγώγησης της ελεύθερης σκέψης δεν είναι στην ανθρώπινη μας φύση να ακολουθήσουμε σαν τα αρνιά στην σφαγή. Αργά ή γρήγορα το αποτελλεσμα θα είναι ένα....ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Ο Heatspreader πάντως δε σε επιβεβαιώνει! Και ένα προηγούμενο βίντεο από "γραφικούς" εξηγεί στο τέλος και τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Εχει να κάνει καθαρά με τις εξελικτικές πρακτικές που χωρίζονται σε "ακίνδυνα" ή και "αναγκαία" στάδια εφαρμογής. Ή εξέγερση κοντολογίς προϋποθέτει άμεσο κίνδυνο, κάτι που (και) στη παρούσα φάση, τουλάχιστο συνειδησιακά δε ταρακουνά τον μέσο πολίτη που είναι εξάλλου το λιγότερο...κουρασμένος! Υ.Γ Heatspreader έχεις λάθος βάση...πως θα σου φαινόταν τελικά αν δεν ενδιαφέρεται κάνεις να παρακολουθήσει τον μέσω φουκαρά πολίτη, αλλά ουσιαστικά στοχεύει στο ακριβός αντίθετο! ; να μην χρειάζεται καν δηλαδή να τον παρακολουθεί... από τη στιγμή που δεν θα έχει πλέων κανείς περιθώρια ουσιαστικής αντίδρασης ; Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2010 από activex
MixalisX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ο Heatspreader πάντως δε σε επιβεβαιώνει! Και ένα προηγούμενο βίντεο από "γραφικούς" εξηγεί στο τέλος και τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Εχει να κάνει καθαρά με τις εξελικτικές πρακτικές που χωρίζονται σε "ακίνδυνα" ή και "αναγκαία" στάδια εφαρμογής. Ή εξέγερση κοντολογίς προϋποθέτει άμεσο κίνδυνο, κάτι που (και) στη παρούσα φάση, τουλάχιστο συνειδησιακά δε ταρακουνά τον μέσο πολίτη που είναι εξάλλου το λιγότερο...κουρασμένος! λές για το περίφημο πείραμα με τον βάτραχο. Αν τον πετάξεις σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό θα πηδήξει αμέσως και θα ζήσει. Αν τον βάλεις σε κρύο νερό και το ζεστάνεις αργά αργά δεν θα το πάρει χαμπάρι και θα βράσει στο ζουμί του. Μόνο που δεν είμαστε βατράχια εμείς Όσο υπάρχει το ''ελεύθερο'' ιντερνετ, και μόνο αυτό μιας και για τα υπόλοιπα ΜΜΕ οι λέξεις αξιοποιστία και αντικειμενικότητα είναι πλέον άγνωστοι όροι μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.
Tigran Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Πάντως και για τον H1N1 πολλοί είχαν αμφιβολίες ότι ήταν μούφα και πρόσφατη Ευρωπαϊκή έρευνα επιβεβαίωσε τις αμφιβολίες τους. Όσο για τα ΜΜΕ, πάρτε παράδειγμα πως αντέδρασαν στην υπόθεση του H1N1. Μ'αρέσει που είπα ότι δεν μου αρέσουν πλέον οι θεωρίες συνομωσίας
Predatorkill Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 τωρα αν εγω αγορασω g-string και δερματινα σαδομαζοχιστικα αξεσουαρ και θελει να το γνωριζει ο καραμανλης,κανενα προβλημα,αν γουσταρει ας ερθει να του ριξω και μερικα μπατσακια να γουσταρει. Φιλε να σε ενημερωσω πως πλεον ο πρωθυπουργος της χωρας ειναι αλλος. Αληθεια, δεν θα μπορουσε ανετα η εκαστοτε κυβερνηση να τοποθετησει μηχανακια ή τεραστιους scanners και να καταγραφεται ανα πασα στιγμη η τοποθεσια του καθε πικραμενου πολιτη που εχει τετοια ταυτοτητα; Καλο για την εγκληματικοτητα, αλλα για τους αθωους πολιτες;
ohristou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Eγω αναρωτιεμαι για το σφυροκοπημα των γερμανων και των αλλων ευρωπαιων "φιλων μας" την τελευταια περιοδο στην ελλαδα. Μηπως ετσι θα μπορεσουν να μας επιβαλλουν πιο ευκολα και καποια αλλα πραγματα εκτος απο την περικοπη του 14ου μισθου; Λεω εγω τωρα;;; Διοτι οσο μουροχαβλοι και αν εχουμε καταντησει τελευταια οι ελληνες σε κατι τετοια δεν σηκωνουμε πολλα πολλα.
alexis@me Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ξαναλέω! έπειτα από διαγραφή του προηγούμενου ποστ που είχα κάνει και διαγράφηκε κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους!!!!!!!!! Ωραία!!! Μπράβο!! στους Γερμανούς , αλλά και σε όσους πάνε να κάνουν τέτοιες κινήσεις!! να γίνει φακέλωμα για να σταματήσει το μπάχαλο του internet με όλα του τα περιέργα - παράνομα - ανήθικα . Να αποκτήσει επιτέλους ο καθένας ονοματεπώνυμο όπως και στην ζωή! όπως δεν κάνεις ότι να ναι έξω στον δρόμο γιατί πιθανόν να σε βρούνε εύκολα. έτσι να γίνει και στον ψηφιακό κόσμο! Είμαι τόσο καταδικαστικός που θα επιθυμούσα στο μέλλον , μέχρι και να μπορούμε να έχουμε μόνο ένα email account από κάποιον κρατικό - διαπλανητικό φορέα , που να είναι σαν την ταυτότητα μας στο internet. ακόμα ,με την έλευση του cloud computing , να έχει ο καθέ ένας μόνο ένα gui-user account (στην πλατφόρμα που έχει επικρατήσει στην καρδία του ) και να μπορεί να κάθετε στον υπολογιστή μου και ότι κίνηση κάνει , να φαίνετε ότι έγινε από τον ίδιον και όχι από εμένα που του δάνεισα τον υπολογιστή μου γιατί π.χ. ήθελε να δεί τα mail του. όλα αυτά..!! εύχομαι!! να γίνουν σε συνδυασμό με συνδυασμό τεχνολογιών για το ultimate password που θα είναι αποτυπώματα, scan κερατοειδούς και την νέα μυτολογία και ότι άλλο καλό που να αποδεικνύει ότι είμαι εγώ και μόνο εγώ έχω πρόσβαση στα δικά μου!! το μόνο που φοβάμαι όταν γίνουν όλα αυτά! να μην γίνει πιο έντονο το φαινόμενο της λογοκρισίας! (ψιλοσπόντα) και να συνεχίσει να υπάρχει το ελεύθερο του λόγου στο internet όπως και να αποκτηθεί παντού και στην ζωή. αυτά . ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα