Προς το περιεχόμενο

ip ports

djgps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση. Εχω μια καμερα ip στο δικτυο μου την οποια βλεπω στα pc Μου με την εσωτερική της ip. Στην προσπάθεια μου να την δω από μακρια με dyndns δεν το κατορθώνω. Ανοίγω πόρτες π.χ στην περίπτωση την 8002 και πληκτρολογώ myname.dyndns.org:8002 αλλα τίποτα.

Και ερωτώ:

Για να δω εικόνα πρέπει να ανοίξω συγκεκριμένη Port? π.χ η 8002 δεν επιτρέπει κατι τέτοιο? Αν όχι ποια Port χρησιμοποιούμε, για εικόνα και Video?

Επίσης η Ip του router είναι 192.168.1.1

η ip της καμερα είναι 192.168.1.2

Σε ποια ip κανω open τις πόρτες?

Ευχαριστώ παιδιά....

Δημοσ.

Έχεις ρυθμίσει το dyndns να ελέγχει την ip σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα? Τί λειτουργικό χρησιμοποιείς? Τσέκαρε μήπως στο μπλοκάρει και το firewall.

Δημοσ.

ποια κάμερα χρησιμοποιείς;; εσύ πληκτρολογείς απλώς 192.168.1.2 και βλέπεις την κάμερα;;

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εχω δηλώση την dyndns στο router και ελέγχει την ip.

firewall απενεργοποιημένο

Καμερα την Avtech AVI203Z

Ναι, πληκτρολογώ 192.168.1.2:8002 και βλέπω κανονικά..

Δημοσ.

για να δεις την κάμερα πρέπει να βάλεις την εξωτερικη ip του router και μετα την θύρα που χρησιμοποιεί η κάμερα. Π.χ : 85.75.149.238:5645 (κάπως έτσι, θα δώ σιγουρα οταν πάω σπιτι)

πορτες ανοιγείς στην εσωτερικη ip που χρησιμοποιεί η κάμερα.

Δημοσ.

ωραία, άνοιξε την 8002 για την 192.168.1.2 στο router.. και ξανά δοκίμασε.

στο router σύνδεσες το myname.dyndns.org

Δημοσ.
για να δεις την κάμερα πρέπει να βάλεις την εξωτερικη ip του router και μετα την θύρα που χρησιμοποιεί η κάμερα. Π.χ : 85.75.149.238:5645 (κάπως έτσι, θα δώ σιγουρα οταν πάω σπιτι)

πορτες ανοιγείς στην εσωτερικη ip που χρησιμοποιεί η κάμερα.

Ακριβώς αυτό κάνω damastes αλλά τίποτα!!! προσπαθώ και με την εξωτερική Ip αλλά και το domain του dyndns αλλά τίποτα.. Κάπου φρακάρει...

Δημοσ.
άνοιξες την 8002 πόρτα στο router ;; για την ip 192.168.1.2 ;;

Ναι metaxa4. Και αυτό είναι που με προβληματίζει για ειδική ip!! Εχω σηκώσει τα χέρια Ψηλά!!:cry::cry::cry:

Δημοσ.

στο ρουτερ, έχεις να δίνει αυτόματα ip ή manual? γραφεις απο τον υπολογιστη σου που είναι εκεί που είναι η κάμερα? Για τσεκαρε μήπως την ip 192,168,1,2 την έχει πάρει το pc σου και η καμερα αλλο...

Δημοσ.

damastes θα τσεκάρω αυτό που είπες και θα επανέλθω, να πω και τι συμβαίνει ( αν λυθεί ).

Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά...

Δημοσ.
Ναι, πληκτρολογώ 192.168.1.2:8002 και βλέπω κανονικά..

άρα δεν παίρνει άλλος υπολογιστής την ip 192.168.1.2,

firewall του υπολογιστή είπες απενεργοποιημένο;;

δοκίμασες μόνο με το dyndns.org ή και με την ip:8002 (whatismyip.com);

ποιο router έχεις;

Δημοσ.

χωρίς την χρήση του dyndns δίνοντας δηλαδή χειροκίνητα την εξωτερική διεύθυνση του υπολογιστή που είναι η κάμερα : port

δουλεύει? Αν δεν τότε έχεις θέμα με το forward που έκανες. Δοκίμασε και σε άλλη πόρτα

Δημοσ.
άρα δεν παίρνει άλλος υπολογιστής την ip 192.168.1.2,

firewall του υπολογιστή είπες απενεργοποιημένο;;

δοκίμασες μόνο με το dyndns.org ή και με την ip:8002 (whatismyip.com);

ποιο router έχεις;

Γεια και πάλι χωρίς αποτέλεσμα...

Το firewall του υπολογιστή απενεργοποιημένο

Δοκιμάζω και με την dyndns.org καθώς και με την εξωτερική Ip. Άρα κάπου μπλοκάρει. Κανω forward TCP 8002 to TCP 8002

Εχω το ρουτερ linksys WAG200G

ευχαριστώ πάντως παιδιά για την βοήθεια, όλους σας!! Δεν το περίμενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...