georgep800 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει φραγή εισερχόμενων κλήσεων με απόκρυψη, στον ΟΤΕ; Αν γίνεται, υπάρχει κάποιο κόστος γι' αυτό; Επίσης μήπως είναι εφικτό να μπει κάποια συσκευή διαχείρισης κλήσεων και η φραγή να γίνεται από εκεί; Καμιά ιδέα;
extasy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσες να προμηθευτείς ένα router της avm, μάλλον η καλύτερη πρόταση σε αυτήν την κατηγορία είναι το fritz box wlan 7140, το οποίο βρίσκεις στο skroutz από 140 ευρώ. Με το 7140, έχεις την δυνατότητα όχι μόνο να απορρίπτεις κλήσεις με απόκρυψη, αλλά και να απορρίπτεις κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς, όπως και φραγή εξερχόμενων όπου εσύ το επιθυμείς. Ανάλογα με την γραμμή σου, παίρνεις Αnnex A ή Annex B. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια στο δίκτυο της hol και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Δουλεύει άψογα και στον οτέ, σύμφωνα με όσα λέγονται και εδώ.
georgep800 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ενδιαφέρον φαίνεται το FritzBox Fon!! Αναρωτιόμουν όμως αν υπάρχει κάποια πιο φθηνή και απλή λύση;; Πιστεύω είναι too much να πάρω μια τέτοια συσκευή για την φραγή κλήσεων και μόνο...!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όταν είχα forthnet, γινόταν απόρριψη σε απόρρητους αριθμούς, βάζοντας έναν κωδικό που τον είχα βρει στο site. Για τον ΟΤΕ δεν ξέρω, αλλά κοίτα στο site τους ή πάρε τηλ.
georgep800 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Στον ΟΤΕ που πήρα, μου είπαν οτι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία...
extasy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Αν τελικά δεν βρεις κάποια άλλη πιο φτηνή λύση, μπορείς να το πάρεις μεταχειρισμένο, δίνοντας το πολύ 50 ευρώ. Έχει 5 χρόνια εγγύηση οπότε θα είσαι καλυμμένος. Δες την αγορά σαν να παίρνεις οποιοδήποτε ασύρματο router, απλώς τυγχάνει να έχει και δυνατότητες τηλεφωνικού κέντρου!
Vakos2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Θα μπορούσες να προμηθευτείς ένα router της avm, μάλλον η καλύτερη πρόταση σε αυτήν την κατηγορία είναι το fritz box wlan 7140, το οποίο βρίσκεις στο skroutz από 140 ευρώ. Με το 7140, έχεις την δυνατότητα όχι μόνο να απορρίπτεις κλήσεις με απόκρυψη, αλλά και να απορρίπτεις κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς, όπως και φραγή εξερχόμενων όπου εσύ το επιθυμείς. Ανάλογα με την γραμμή σου, παίρνεις Αnnex A ή Annex B. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια στο δίκτυο της hol και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Δουλεύει άψογα και στον οτέ, σύμφωνα με όσα λέγονται και εδώ. μαλιστα! πολυ ενδιαφερον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.