afentiko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Έχω ένα US Robotic 9112 το οποίο το συνδέω σε ένα switch και από εκεί φεύγουν δύο ethernet σε δύο υπολογιστές. Τι γίνεται τώρα. Ο ένας υπολογιστής έχει κανονικά internet ο άλλος τίποτα, και όταν λέω τίποτα εννοώ ότι δεν μπαίνει καν στο router (δηλαδή στο 192.168.2.1) ενώ ο άλλος κανονικά. Αυτό έγινε ξαφνικά. Άνοιξα τον υπολογιστή και δεν αναγνώριζε τίποτα ενώ χθες όλα οκ. Δοκίμασα να αλλάξω θύρα ethernet στον υπολογιστή και στο switch αλλά τίποτα. Τι γίνεται; Έγραψα στην γραμμή εντολών ipconfiq /all και μου βρίσκει κανονικά την ip του router αλλά δεν μπαίνει από κάποιον browser.
Rabican Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 δηλαδη ενω παιρνει κανονικα ΙΡ μεσω DHCP απο το US Rbotic, κινηση internet δεν περναει? η μηπως την ΙΡ την εβαλες "καρφωτα"..?
afentiko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 τι εννοείς να έβαλα καρφωτά την ip; Στο USR όλα τα λαμπάκια είναι κομπλέ και ο δεύτερος υπολογιστής έχει μια χαρά internet. Δεν ξέρω τι να παίζει με τον πρώτο. Πρόβλημα στην ethernet;
afentiko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Λοιπόν ένα update πάνω στην κατάσταση. Όταν κάνω επαναφορά συστήματος σε οποιαδήποτε μέρα πριν όλα είναι οκ αλλά όταν κάνω restart ή τον κλείσω και τον ξανά ανοίξω έχω τα ίδια και θέλει πάλι επαναφορά συστήματος. Όλα αυτά σε windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.