Cristina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Μάλλον γιατί σας νιώθω κάτι σαν οικογένεια... Είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι κατ' αυτόν τον τρόπο στο forum. Το θέμα είναι πως απόψε (αν και ξημέρωσε...), νιώθω μεγάλη θλίψη που κάποιο ΠΟΛΥ αγαπημένο μου πρόσωπο, φεύγει για να υπηρετήσει... Ξέρω πως είναι κάτι αναπόφευκτο, μα και η θλίψη που νιώθω, επίσης... Θα ήθελα μέσω αυτού του topic να τον αποχαιρετήσω και να του ευχηθώ ολόψυχα, να έχει δύναμη. Μακάρι κάθε αλλαγή που θα προκύψει στον χαρακτήρα του να είναι μόνο θετική... Δεν ξέρω αν θα προλάβει να διαβάσει αυτό το topic... Μα αν προλάβει, θα ήθελα πολύ να είμαι από μια γωνίτσα και να έβλεπα το χαμόγελο του και την ντροπη που θα ένιωθε :grin: Να έβλεπα την αμηχανία του και να κοκκινίζει... Δεν θα 'σαι μόνος σου... (υπόσχεση!)
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 kathe post pou pernaei se sympatho kai pio poly... Kai nai einai alitheia oti ximerwse, to idio tha ginei kai ayrio, kai methayrio, opos kai tin mera pou tha gyrisei konta sou... To mono pou exeis na kaneis einai na koitas kathe mera tin aygi kai na fantazesai pos tha itan na eiste mazi... Oi meres tha perasoun prin to katalabeis...
porcospino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 ax xristinaki mou.... ksero... steile mou mail.... perimeno...
HaPagan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Χριστίνα υπομονή ! Θα περάσει ο καιρός και θα είστε και πάλι μαζί . Θα σκέφτεστε τις δύσκολες στιγμές που περάσατε μακριά ο ένας από τον άλλον και θα γελάτε . Σκέψου θετικά !
porcospino Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 e... exo tin entyposi apo auta ta liga pou ksero... oti den tha einai ksana mazi... xristinaki... ola pernane... ki esy to ksereis kalytera auto...
Fozzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Ax...eimaste ontos pleon mia oikogeneia Kouragio Cristina
Edgar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Cristinaki, min anisixeis... Den fantazesai poso grigora pernaei o kairos...
drm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Κουράγιο, όλα θα περάσουν, όλα θα πάνε καλά. Και πάντα θα ξημερώνει μια καινούριγα μέρα
Petrosgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Cristina xromatises me ta kallitera xromata to forum. Gia tin thlipsi pou niotheis tora na eisai PERIFANI,tetoies stigmes tis thimasai. Tha perasei alla tha sou exei afisei mia glykia anamnisi. Tixeri pou exeis tetoia sinaisthimata kai mporeis na ta ekfrazeis toso oraia
panagos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Είμαι απο αυτούς που υπηρετούν Χριστίνα. 2001 στ εσσο ή αλλιώς 281 σειρά αν σου λέει τίποτα. Το ξέρω πως είμαι νέος ακόμα στο στρατό. Για καλή ή κακή μου τύχη με πήρανε στο Κ.Ε.ΣΝ (Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας) και εδώ και μια εβομάδα είμαι Παπάγου ενώ πρίν ήμουν στη Σπάρτη. Η αλλαγή απο το μέγιστο χημείο στη Σπάρτη στην πειθαρχεία εδώ πρέπει να πώ πως και εμένα και άλλους μας έχει πειράξει πολύ. Τις πρώτες 2 μέρες δεν την παλεύαμε με τίποτα. Σιγά σιγά αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις τις στατονομίας. Το καλό της υπόθεσης είναι πως μετά απο 2μήνες αφού ονομαστούμε στρατονόμοι θα είναι τα πράγματα πολύ καλα (τουλάχιστον έτσι μας λένε). Θα σου πω κάτι που με κρατάει ζωντανό στο στρατό. Μέρα που περνάει, δεν ξαναγυρνάει. Αυτό σκέφτομαι και αντέχω. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν πρόκειται να γίνω όπως πολύ παλιοί στρατονόμοι που κυνηγάνε τους φαντάρους και πολύ περισσότερο τους υποψήφιους στρατονόμους. Κομπλεξικοί και πειραγμένοι άνθρωποι. Όποιος έχει περάσει απο το Κ.Ε.ΣΝ θα με καταλάβει. Χριστίνα και εγώ δεν ξέρω γιατί έκανα αυτό το reply. Έβγαλα πάντως κάποια αποθυμένα μου. Σήμερα βγήκα στην πρώτη μου έξοδο. Δυστυχώς το βράδι πρέπει να είμαι πάλι μέσα. Ελπίζω να βγώ σύντομα να δω τί γίνεται στο insomnia. Όσον αφορά το φίλο σου και το στρατό να του πείς και να θυμάσε: Μέρα που περνάει, δεν ξαναγυρνάει. ΥΓ Μα καλά πότε θα πάει να υπηρετήσει;; Αφού η επόμενη σειρά θα μπεί το Φλεβάρι...
BLi--zER Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Epeidh nomizo oti to sygkekrimeno atomo einai kai dikos mou gnostos, as tou eyxitho "kalo kouragio" ki apo edo. Ekeinos san antallagma, as mou eyxithei na mhn pathso pote to podi mou se stratopedo :PPP PS: Malaka etsi kai mou gyriseis raver, frontise na kouvalas akoma to oplo mazi sou...
marios1957 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Κρατήσου κοντά του,σε χρειάζεται πιό πολύ από όσο νομίζεις.
BrwmogazoS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 er...sorry guys...apo osa atoma-filous exoun perasei strato den mou exei anaferei kaneis oti itan trello paketo kai ta sxetika....apla mia akoma empeira...pisteyw pws oso pio kaloma8hmenos toso pio paketo 8a fas... Se prwsopiko epipedo den ksenerwnw ka8olou me tin skepsh tou stratou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.