Chilli Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα και πάλι, Έχω δημιουργήσει μια βάση την οποία έκανα Export μέσω του WAMP server. Έστησα το WAMP σε ένα αλλο Pc και θέλω να κάνω Import την βάση μου. Αλλά πέρνω το ακόλουθο μήνυμα "#1044 - Access denied for user 'root'@'localhost' to database 'information_schema' " Γκούγκλαρα αρκετά αλλά άκρη δε βρήκα.. Τα φώτα σας παρακαλώ..
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 -Επιβεβαίωσε ότι δεν έχεις λάθος κωδικό root -Αν συνδέεσαι από απομακρυσμένο υπολογιστή, επιβεβαίωσε ότι η σου επιτρέπει να συνδεθείς ως root από απομακρυσμένο υπολογιστή. -Τρέχει η mysql και στην σωστή θύρα;
Chilli Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 o root δεν έχει κωδικό και έχει ολα τα προνόμια.. οχι δεν συνδέομαι απο απομακρυσμένο υπολογιστή.. μέσω της phpMyAdmin πάω να φορτώσω την βάση.. ναι υποθέτω πως τρέχει η sql και στην σωστή θύρα.. Δείτε λίγο αυτό. this is not a permission issue. I had the same problem today and here is what I found: information_schema doesn't really exist as a physical database. Rather it is a collection of views of data. so you can't restore data for information_schema. The problem is mysqldump wrongly backup the information_schema as a database when using -A. there are lots of bugs in mysqldump could cause a dump can't be restored even on the same server. ( one I found is if you have a database/table name as keyword, mysqldump still dump it like 'create table table', but you can't restore it because mysql only allow ' create table `table` '. ) Those problems probably are fixed in new version mysqldump, but you have to manually dump each database on the old server. Απο ότι κατάλαβα το θέμα είναι η information_schema δεν είναι πραγματική βάση και μιλάμε για κάποιο bug.. Υπάρχει λύση άραγε???
Aztec Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Σε τι μορφή είναι το αρχείο που έκανες export? DDL και DML statements έχει ?
Aztec Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ωραία.Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να το ανοίξεις και να κόψεις τα statement που δεν αφορούν την βάση σου. PX ότι είναι για το information_schema και το mysql τo κόβεις. Αφήνεις μόνο την βάση σου. ι Mάλλον έχεις κάνει export τα πάντα και όχι μόνο την βάση σου. Χρησιμοποίησε την εντολή mysqldump και κάνε dump μόνο την βάση σου mysqldump --user=XXX --password=XXX DB_NAME > DUMPFILE.SQL
Chilli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 θα το τσεκάρω αύριο το πρωί και θα απαντήσω.. ευχαριστώ
Chilli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 φίλε μου τελικά μιας και είχα πρόχειρη την βάση έκανα πάλι export μόνο αυτά που χρειαζόμουν και δούλεψε ρολόι.. ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.