hammerd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ειναι να βαλω σε κανα μηνα ενα οδοντικο εμφυτευμα σε πισω δοντι... υπαρχει κανενας εδω που να ξερει αν μπορω να μην το βαλω τοτε που πρεπει ? ο γιατρος μου ειπε σε 2 μηνες απο την εξαγωγη να παω να κανουμε την επεμβαση.. και ετσι και εχουμε κανονισει..ομως δεν θελω να δωσω μπαμ τα 2000 που μου ζηταει για ενα δοντι που ουτε καν φαινεται οτι λειπει ( πρεπει να γελαω σαν τον τζοκερ για να το δει κανεις ). αν το βαλω αργοτερα η καθολου παιζει χοντρο προβλημα για τα υπολοιπα δοντια ? θα ηθελα την γνωμη καποιου υπευθυνα που να ειναι εμφυτευματολογος η γναθοχειρουργος.. επισης αν ειναι λαθος η θεση που ανοιξα το θεμα παρακαλω να διορθωθει.. οποιαδηποτε links που μπορουν να βοηθησουν, δεκτα..
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Χωρίς να είμαι ειδική δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Έχω ακούσει πως απλά μετά την εξαγωγή δεν μπορεί να μπει εμφύτευμα γιατί πρέπει να αναπτυχθεί το οστό αλλά μετά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ο χρόνος. Γιατί δεν πας και σε άλλο γιατρό ν α ρωτήσεις. Επίσης τα 2000 μου ακούγονται πολλά. Συγγενικό μου πρόσωπο έδωσε 1500.
xania4ever Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πολλά είναι νομίζω.Εδώ λέει 1200.Πω ρε γμτ μας γδέρνουν οι οδοντίατροι κανονικά.Είναι να μην σου τύχει... Βασικά αν δεν το κάνεις νομίζω θα υπάρξει πρόβλημα.Αν το δόντι που θα εξάγετε βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα τότε τα άλλα θα γείρουν για να καλύψουν το κενό.Τώρα αν είναι φρονιμήτης η 2ος γομφίος μου έχει πεί φίλος ότι δν έβαλε εμφύτευμα μετά από εξαγωγή και δεν είχε πρόβλημα.Αλλα πιστέυω ότι γενικά το σωστότερο είναι να ακούσεις τον οδοντίατρο(για καλό και για κακό πάρε και άλλες απόψεις οδοντιάτρων) P.S Δεν είμαι οδοντίατρος οπότε πιθανών να λέω και βλακείες...
hammerd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 βασικα ειναι 1660€ η επεμβαση+εμφυτευμα και μετα γυρω στα 250€ η θηκη το δοντι δηλαδη που θα βιδωθει πανω στο εμφυτευμα.. σε ενα γνωστο μας γιατρο που ρωτησε συγγενικο μου προσωπο του ειπε πως αμα τα δοντια που ειναι απο κατω απο το κενο δεν ακουμπανε με τα απο πανω μπορει να εχουν προβλημα.. ολοι οι γιατροι λενε να το κανω..λογικο αφου θελουν ο καθενας να κλεισει την δουλεια και να παρει τα φραγκα..
Praetorianos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 σε ενα γνωστο μας γιατρο που ρωτησε συγγενικο μου προσωπο του ειπε πως αμα τα δοντια που ειναι απο κατω απο το κενο δεν ακουμπανε με τα απο πανω μπορει να εχουν προβλημα.. Για εξήγησε το λίγο καλύτερα αυτό.
kgian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 θα ηθελα την γνωμη καποιου υπευθυνα που να ειναι εμφυτευματολογος η γναθοχειρουργος.. Μπορώ να σου δώσω υπεύθυνη γνώμη αλλά δεν είμαι εμφυτευματολόγος ή γναθοχειρουργός, ένας απλός οδοντίατρος με ειδίκευση στην προσθετική επι εμφυτευμάτων είμαι...
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εγώ αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο ακριβό. Από χρυσό είναι?
hammerd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μπορώ να σου δώσω υπεύθυνη γνώμη αλλά δεν είμαι εμφυτευματολόγος ή γναθοχειρουργός, ένας απλός οδοντίατρος με ειδίκευση στην προσθετική επι εμφυτευμάτων είμαι... για πες μου λοιπον αμα κανεις μια εξαγωγη πως συμπεριφερονται τα διπλανα και τα απο κατω δοντια ως προς το κενο ? ---------- Προσθήκη στις 13:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ---------- Για εξήγησε το λίγο καλύτερα αυτό. εγω εχω βγαλει το δοντι που ειναι πανω και πριν τους τραπεζιτες.. τα απο κατω λοιπον δοντια απο το κενο,πρεπει να εξεταστουν κατα ποσο ακουμπανε στα επανω δοντια, δεξια και αριστερα του κενου.. ετσι ακουσα απο καποιον γιατρο.. αν πιεζονται δεν θα υπαρξει προβλημα στο μελλον.. αν οχι..πρεπει να μπει το εμφυτευμενο δοντι για να ασκει τις κανονικες πιεσεις στα κατω δοντια οπως ηταν με το κανονικο δοντι..
hammerd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Εγώ αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο ακριβό. Από χρυσό είναι? ειναι απο τιτανιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.