Προς το περιεχόμενο

Η Apple αγοράζει DX11 GPUs, η ATI 5750 επίσημα στον κατάλογο και στα προϊόντα της

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple αγοράζει DX11 GPUs, η ATI 5750 επίσημα στον κατάλογο και στα προϊόντα της.

http://www.brightsideofnews.com/news/2010/3/2/apple-adopts-directx-11-gpus2c-buys-amd-radeon-hd-5750.aspx

As a result, there is currently a HD5750 shortage which will trickle down to market in a few weeks or less. Luckily, there's no signs of 5770 shortage, so you should be able to continue buying Juniper-based parts. It's just that almost all 720 shader parts will go to Apple.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βλέποντας το thread παρατήρησα την υπογραφή του grimpr. Πρέπει να έφαγε πίκρα ο Jensen.

Δημοσ.

και τι σχεση εχει η apple (δηλαδη το λειτουργικο της) με το dx11 ?

Προφανως αν αγορασει τις καινουριες καρτες, αυτες το υποστηριζουν. Αλλα αυτο δε σημαινει κατι αλλο....

Δημοσ.
και τι σχεση εχει η apple (δηλαδη το λειτουργικο της) με το dx11 ?

Καμία. Την ενδιαφέρει το OpenGL και το OpenCL. Πέρσι αρχές Φθινοπώρου είχε αγοράσει τεράστιες ποσότητες HD 4850. Το OpenCL της δεν ήταν και ότι καλύτερο. Λογικό, αφού το στάνταρ ολοκληρώθηκε μετά την κυκλοφορία της HD 4850.

Τώρα η HD 5750 έχει περίπου ίδιες επιδόσεις με την HD 4850 αλλά πλήρη υποστήριξη OpenCL.

Το κρυφό μήνυμα βέβαια (...) απευθύνεται στη nVidia.

Δημοσ.

Κακώς την κατηγορείς. Για ένα μεροκάματο δουλεύει και αυτή, και όπως είπαμε...έχει τα καλύτερα υλικά, όποιος θέλει Apple θα πληρώσει.

Δημοσ.

Εμένα η πρώτη σκέψη που μου ήρθε πάντως στο μυαλό είναι η είδηση για τη μεταφορά του Valve Store σε περιβάλλον Mac. Ιδέα μου ή το casual gaming σε Mac θα αποκτήσει σύντομα νέο νόημα?

Άντε με το καλό να αρχίσει να πουλάει 5750 μπας και βγεί και κανένας driver για OSX86 για τις 5850/70 για να ξεφορτωθώ τις hackintosh-compatible 4870 μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...