grimpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Διαγωνισμός AMD "Δείξε στον κόσμο τι μπορείς να κάνεις με 48 πυρήνες". Ο τυχερός θα τσεπώσει... 4 νέους AMD Opteron 6174, 12πύρηνους επεξεργαστές στα 2.2ghz 4p socket μητρική της Tyan, S8812, 8 Dimms ανά Socket Μια κόπια των Windows Server 2008. Συνολικού κόστους, 8 χιλιάδων 189 δολαρίων Αμερικής. http://blogs.amd.com/work/2010/03/03/48-cores-contest/
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κρίμα όμως που είναι διαθέσιμος μόνο για κάτοικους Η.Π.Α. και Καναδά... Eligibility: What Would You Do With 48 Cores? (the “Contest”) is open only to legal residents of fifty (50) United States (including the District of Columbia) and Canada (excluding Quebec) who are at least eighteen (18) years of age as of the Entry Period (defined below) or have reached the age of majority in their jurisdiction of residence, whichever is older. Employees of Advanced Micro Devices, Inc., GLOBALFOUNDRIES Inc., and Intel Corporation, and each of their subsidiaries, affiliates, officers, directors, employees and agents, and the immediate family (defined as parents, children, siblings and husband or wife) of each such employee, together with those with whom such employees are domiciled, are not eligible to participate.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Λες και ο i7 είναι ο Αβαδδών. Επικ γουίν στο 2:28
PCharon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ορίστε τι θα έκανα εγώ με 48 πυρήνες Γίνεται και καλύτερα.
antonl Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Γίνεται και καλύτερα. Εσύ παίζεις στο «Δείξε στον κόσμο τι μπορείς να κάνεις με 56/22Mbps»
rodi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Πέρα από το χιούμορ, μου φαίνεται πολύ έξυπνη ιδέα για διαγωνισμό. Είναι τόσα πολλά που θα μπορούσε να σκεφτεί κανεις και είμαι περίεργος τι θα πουν όσοι πάρουν μέρος. PCharon, το pong είναι όντως πολύ πιο ωραίο με χρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.