chiskos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Παιδια έκανα την πρώτη μου αγορά από E-Bay στις 28/2/2010 και πληρωμένο με Paypal, ενός προϊόντος απο Hong Kong, αξίας 46 € μαζί με τα εξοδα αποστολής (Standard Int'l Flat Rate Shipping). Το ερώτημά μου ίσως να είναι πολύ αφελές ,αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα το παραλάβω. Θα ειδοποιηθώ απο τα ΕΛΤΑ; ή θα πρέπει να το ψάχνω στο τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ.
Heatspreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θα έρθει σπίτι σου κανονικά. Αν είναι μεγάλο και δεν μπορεί να μπει στο κουτί με τα γράμματα θα σου στείλει το ταχυδρομείο χαρτάκι να πας να το πάρεις από εκεί. Αν επίσης στο έχει αποστείλει ο πωλητής ως συστημένο, τότε θα έχεις και κάποιο Tracking Number.
johnny21a Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θα λαβεις ειδοποιηση για να πας να το παραλαβεις απο το ταχυδρομειο που εξυπηρετει την περιοχη σου. Μην αγχωνεσαι δε θα χρειαστει να ψαχνεις κατι. Καλου κακου βεβαια να δινεις παντα και ενα τηλεφωνο επικοινωνιας
kalmik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους.Παιδια έκανα την πρώτη μου αγορά από E-Bay στις 28/2/2010 και πληρωμένο με Paypal, ενός προϊόντος απο Hong Kong, αξίας 46 € μαζί με τα εξοδα αποστολής (Standard Int'l Flat Rate Shipping). Το ερώτημά μου ίσως να είναι πολύ αφελές ,αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα το παραλάβω. Θα ειδοποιηθώ απο τα ΕΛΤΑ; ή θα πρέπει να το ψάχνω στο τελωνείο; Ευχαριστώ πολύ. Aν σταλεί με EMS έρχεται σπίτι σου με την υπηρεσία Πόρτα Πόρτα του ΕΛΤΑ
chiskos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Aν σταλεί με EMS έρχεται σπίτι σου με την υπηρεσία Πόρτα Πόρτα του ΕΛΤΑ Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την άμεση απάντησή σας Καλή σας νύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.