Προς το περιεχόμενο

Όχι τίποτε άλλο... Για να υπάρχει μια ισορροπία :p

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω για τα Χρόνια Πολλά.

Κατά δεύτερον, και εγώ ναι στο sticky, αν και με τις γιορτές που υπάρχουν κάθε μέρα θα βρίσκεται στην πρώτη την σελίδα, έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

To mono pou mporw na pw einai oti den exo diathesi na gnoriso kapoia perissotero apo mia apli filia an den einai emfanisimi. Ennoeitai oti den ta ftiaxno me asximoules... Ellatoma einai kai to xero alla otan surfareis ap'ta 9 sou kai megalwneis me protypa opws: Eva Herzigova, Cindy Crawford kathos episis kai Jenny Mc Carthy, Carmen Electra den symbibazesai...

Ellatwma? :)

Tetoia ellatwmata einai poly xrhsima.

Δημοσ.
timiman

said:

Κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω για τα Χρόνια Πολλά.

Κατά δεύτερον, και εγώ ναι στο sticky, αν και με τις γιορτές που υπάρχουν κάθε μέρα θα βρίσκεται στην πρώτη την σελίδα, έτσι και αλλιώς.

Τί να πω κι εγώ που γιορτάζω 4 φορές τον χρόνο (βλ. δύο ονόματα...) και μία τα γενέθλια :P :p :P

Ασύμφορη είμαι ε; :grin:

Δημοσ.
Τί να πω κι εγώ που γιορτάζω 4 φορές τον χρόνο (βλ. δύο ονόματα...) και μία τα γενέθλια

2 ονόματα + γενέθλια (μια φορά το χρόνο)= 3

Γιατί γιορτάζεις όμως τέσσερεις; :D :D :D :D

Δημοσ.

Μια από τα ίδια κι εδώ!

Μου έλεγαν χρόνια πολλά για την γιορτή μου και νόμιζα πως ήταν το γενικό χρόνια πολλά που λέμε όλοι :P

Όσο για τα γενέθλια... Και αυτά μέσα στις γιορτές, χανόντουσαν! Τον Δεκαπενταύγουστο, πάλι... Όλοι λείπουν δικοπές... Κι αυτοί που δεν λείπουν ξεχνούν το 2ο όνομα! hehehe! :P

Καλά... Ούτε κουβέντα για δώρα :grin:

Υ.Γ.: Μήπω ξεφύγαμε από το θέμα ΕΝΤΕΛΩΣ;;; Για να επαναφέρω την τάξη! :P

Δημοσ.

Jaco my friend...DEN 8a elega oti oi gynaikes einai PIO EKSYPNES apo tous antres...ennoeis PIO PONHRES-PANOURGES mallon...swsta?

Opws kai na to kanoume oi gynaikes exoun tin kavatza tou gamou EITE petyxoun ston epaggelmatiko tomea tous EITE OXI...O antras prepei na vgazei to fydi apo tin trypa panta fysika...

:D :D :D

Δημοσ.
BrwmogazoS

said:

Opws kai na to kanoume oi gynaikes exoun tin kavatza tou gamou EITE petyxoun ston epaggelmatiko tomea tous EITE OXI...O antras prepei na vgazei to fydi apo tin trypa panta fysika...

:D :D :D

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο....

Η παρουσία μου ολοκληρώθηκε σε αυτό το post.

Ρε gaz, έγραψες... Κάτι πιάνουν οι σπουδές εκεί πάνω τελικά... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...