Kleanthis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Χαίρετε, Έχω πέντε αρχεία iso και θέλω να τα εγγράψω σ'ένα dvd, γιατί με τον παραδοσιακό τρόπο του nero > burn image κτλ θέλω ισάριθμα δισκάκια.Γνωρίζετε κάποιον τρόπο παρακαλώ; Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ... φυσικά θα πρέπει να τα φορτώσεις σε κάποιο virtual drive για να παίξουν. Το λέω γιατί όπως διάβασα το post σου, νόμιζα ότι ζητούσες κάτι που να παρακάμπτει αυτή τη διαδικασία.
Kleanthis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μα δε θα γίνεται αναπαραγωγή έτσι,σωστά;Θα είναι απλά μερικά iso αρχεία γραμμένα.
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 http://www.magiciso.com/FAQ/FAQ0001.htm Και μ αυτόν τον τρόπο παίζει να γίνει ένας αχταρμάς από αρχεία και φακέλους, ειδικά εφόσον τα δισκάκια δεν ανήκουν στην ίδια εφαρμογή/παιχνίδι.
isay Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Κλεάνθη αν θες να γλυτώσεις τα πολλά δισκάκια, ο μόνος τρόπος είναι να γράψεις πολλά iso σε ένα cd/dvd (σαν απλά αρχεία) και μετά να τα "τρέχεις" με κάποιο πρόγραμμα emulator (όπως το daemon tools). Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος είναι επισφαλής ή πιο περίπλοκος.
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μα δε θα γίνεται αναπαραγωγή έτσι,σωστά;Θα είναι απλά μερικά iso αρχεία γραμμένα. Όπως λέει και ο isay (loool κάνει ομοιοκαταληξία). Τα iso θα τα έχεις στο dvd και θα τα κάνεις mount με το daemon tools για να κάνεις το setup. Μια άλλη λύση είναι να αποσυμπιέσεις τα iso, με το power/ultra/magic iso πρόγραμμα (της επιλογής σου) ή το winrar που ανοίγει κι αυτό αρχεία iso, σε ανάλογους φακέλους και να γράψεις αυτούς τους φακέλους στο dvd. Τα περισσότερα (σε ποσοστό 90%) προγράμματα και παιχνίδια κάνουν κανονικά setup μέσα από φάκελο. Το έχω δοκιμάσει.
gkokki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 .......................Μια άλλη λύση είναι να αποσυμπιέσεις τα iso, με το power/ultra/magic iso πρόγραμμα (της επιλογής σου) ή το winrar που ανοίγει κι αυτό αρχεία iso, σε ανάλογους φακέλους και να γράψεις αυτούς τους φακέλους στο dvd.Τα περισσότερα (σε ποσοστό 90%) προγράμματα και παιχνίδια κάνουν κανονικά setup μέσα από φάκελο. Το έχω δοκιμάσει. +1 Μιά χαρά θα δουλέψει έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.