Silvershot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπερα, Καταρχην να πω οτι παραγγελνω συχνα μεσω ιντερνετ, διαφορα πραγματα και κυριως εξαρτηματα για να φτιαχνω laser pointers. Για μενα ειναι ενα χομπυ πλεον, να συλλεγω laser. Ετσι αποφασισα να κανω μια μεγαλυτερη αγορα αυτη τη φορα, δηλαδη για περιπου 500 ευρω να παραγγειλω ενα συστημα με psu και ετσι. Τα μεταφορικα εναι περιπου 100 ευρω( συμπεριλαμβανονται στα 500 ). Η μονη μου φοβια ειναι αν υπαρχει περιπτωση να χαθει στο ταξιδι απο Αμερική και αν κατασχεθει απο τελωνειακους, μιας και δεν γνωριζω αν επιτρεπονται τετια μηχανηματα στην Ελλαδα. Μιας και το ποσο ειναι σχετικα μεγαλο, νομιζω πως ο καθενας θα ειχε ανησυχιες.. Να σημειωσω οτι σε καμια απο τις προηγουμενες παραγγελιες δεν αντεμετωπισα προβλημα, ακομη και με τα μικροτερα laser. Η αποστολη προκειται να γινει με usps οπως λεει και ο τιτλος του θεματος. Ειναι ο πιο οικονομικος τροπος αποστολης που βρηκε ο πωλητης( το ups itan 200+ ευρω!!! ) Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση να χαθει το πακετο και αν τυχον κατασχεθει απο το τελωνειο.. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!
Silvershot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καποιος αν μπορει ας βοηθησει. Πρεπει να παρω γρηγορα μια αποφαση διοτι ο πωλητης μπορει να το πουλησει σε αλλον.
Mika Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 το τελωνειο να φοβασαι, το δεμα δεν ειναι τοσο ευκολο να χαθει. εγω παντως το ρισκο δεν θα το επαιρνα, εκτος EU παραγγελιες τοσο ακριβων πραγματων ειναι επιφοβες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.