Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τρισδιάστατη εμπειρία στο σπίτι σας θέλει να φέρει η Acer παρουσιάζοντας ένα νέο βιντεοπροβολέα ο οποίος υποστηρίζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία με κόστος €799.

Ο Acer H5360 υποστηρίζει ανάλυση 720p ενώ τη τρισδιάστατη υποστήριξη αναλαμβάνει το Nvidia 3D Vision, μια τεχνολογία που συνδυάζει συμβατή κάρτα γραφικών για υπολογιστή μαζί με τα ειδικά 3D γυαλιά.

Ο προβολέας της Acer υποστηρίζει ανάλυση 720p HD, λάμπα 2500 ANSI Lumens, κοντράστ 3200:1 και υπόσχεται καθαρή εικόνα σε όποια επιφάνεια και αν αναπαράγεται η ταινία σας με τη χρήση της τεχνολογίας Acer ColorBoost II+. Η κυκλοφορία του αναμένεται τον επόμενο μήνα.

Link.png Site: acer

post-331-129063069562_thumb.jpg

post-331-129063069566_thumb.jpg

post-331-12906306957_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με projectors, αλλά νομίζω πως οι τιμες των απλών βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με αναλύσεις ίδιες ή και χαμηλότερες από αυτόν και χωρίς 3d. Οπότε μήπως είναι απίστευτος ο συγκεκριμένος?

Δημοσ.

θεωρητικά δλδ θα μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με το ps3 όταν βγει το καλοκαίρι το firmware που θα δίνει στο ps3 υποστηριξη για 3D ή είναι διαφορετική τεχνολογία κ δεν θα είναι συμβατά;

Δημοσ.

Κοιταξε,δεν ειχα ποτε μου ουτε εχω πολυασχοληθει,αλλα πρεπει να υπαρχουν και 1080p προτζεκτορες στην αγορα,σωστα?

Ε ενταξει λιγο δεν ειναι ,αλλα ειναι και αυτο μια διαφορα στην εικονα

Δημοσ.
Λίγο είναι? Προτζέκτορας είναι.

αυτο που σημερα ειναι πολυ,

αυριο ειναι λιγο.

Οντως υπαρχουν προτζεκτορες με 1080p στα ιδια λεφτα οχι ομως 3d.

Αλλα να παρεις ενα προτζεκτορα με 720 οταν υπαρχουν αρχεια 1080, σημαινει οτι θα μεινεις εσαει στα 720 και θα τον φορτωθεις τα επομενα χρονια.

Ειμαι σε φαση να αλλαξω τον BENQ μου γιατι εχω ολα τα υπολοιπα για να παιξει HD πλην του προτζεκτορα.

Θελει πολυ προσοχη γιατι μια λαθος αγορα αν την κανεις μετα δεν αλλαζει.

Δημοσ.
Κοιταξε,δεν ειχα ποτε μου ουτε εχω πολυασχοληθει,αλλα πρεπει να υπαρχουν και 1080p προτζεκτορες στην αγορα,σωστα?

Ε ενταξει λιγο δεν ειναι ,αλλα ειναι και αυτο μια διαφορα στην εικονα

αν μιλαμε για 3D 1080p προτζεκτορες,

μαλλον παμε σε επαγγελματικα εργαλεια.

Εδω εχει μια λιστα με οικοιακες συσκευες,

http://www.3dmovielist.com/projectors.html

και εδω ενα κορυφαιο,

http://www.projectiondesign.com/Default.asp?CatID=1691

τωρα το ποσο κανουν ολα αυτα,

ισως κατω απο 2000 ευρω.

Οχι ασχημα εν μεσω κρισης ε?

B)

Δημοσ.
Εν μεσω κρισης δεν παιρνεις καν προτζεκτορα :)

μην δου πω οτι πουλας και αυτον που εχεις.

:rolleyes:

Δημοσ.
αυτο που σημερα ειναι πολυ,

αυριο ειναι λιγο.

Οντως υπαρχουν προτζεκτορες με 1080p στα ιδια λεφτα οχι ομως 3d.

Αλλα να παρεις ενα προτζεκτορα με 720 οταν υπαρχουν αρχεια 1080, σημαινει οτι θα μεινεις εσαει στα 720 και θα τον φορτωθεις τα επομενα χρονια.

Ειμαι σε φαση να αλλαξω τον BENQ μου γιατι εχω ολα τα υπολοιπα για να παιξει HD πλην του προτζεκτορα.

Θελει πολυ προσοχη γιατι μια λαθος αγορα αν την κανεις μετα δεν αλλαζει.

Αν επιτρετεται, τι ανάλυση έχει ο BENQ σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες!πλεον οι 720p προβολεις αρχιζουν και εξαφανιζονται γιατι το 1080p επικρατει πια ακομα και στο 1000αρικο.μηχανακια οπως o BENQ w 1000 και optoma hd20 που κοστιζουν 1000ευρω και εχουν πολυ μεγαλη φωτεινοτητα και φανταστικα χρωματα ποιοτητα για τα λεφτα τους.

αλλα υπαρχει δυσκολια στην εγκατασταση γιατι δεν εχουν lens shift.επισης το μελον στους προβολεις ειναι οι led που εχουν βγει τα πρωτα δειγματα αλλα ακομα ειναι πανακριβα.

εκει μιλαμε ομως για 20.000 ωρες ζωης,δεν σε νιαζει να προσεχεις την λαμπα μην σκασει κλπ.

το κορυφαιο θα ειναι οταν βγουν προσιτοι 1080p με 3d και led.και αυτο θα γινει τα επομενα 2-3 χρονια πιστευω.και αυτο θα γινει σιγουρα οταν βλεπαμε τα πρωτα μηχανακια 720p που κανανε 8.000 ευρω και τωρα περνεις 100 φορες καλυτερη εικονα απο τα προβολακια του 1000αρικου.

720p και 3d ειναι μια χαρα.καλα χρωματα να εχει,καλο contrast για να εχει ζωντανη ειοκονα και οχι τα μαυρα να ειναι γκρι, και ολα μια χαρα.μην κολατε στην αναλυση.και με αρχεια mkv 720p μια χαρα βλεπεις.ετσι και αλλιως η τιμη ειναι χωμα.οσο για την διαρκεια της λαμπας το site λεει 3000 Hours (Standard), 4000 Hours (ECO)

επισης λεει οτι χρειαζεται τα στερεοσκοπικα γυλια της nvidia που εχουν 120 ευρω το ενα.αν παιζει με πολαριζε γυαλια(οπως τα γυαλια του village) τοτε την βγαζεις φθηνα

Επεξ/σία από fabiawrc
Δημοσ.

Επίσης να ξερεται πως πολλοι από τους υπάρχοντες προτζεκτορες θα βγάζουν 3d με απλή αναβάθμιση στο firmware τους.Ήδη ο optoma HD 65 και αυτός 720 έχει ανακηνωθει ότι με αναβάθμιση του λογισμικού του θα υποστηρίζει 120 herz και 3d με την τεχνολογια 3d της nvidia... Και αυτός είναι αρκετά κάτω από το 1000αρικο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω τον benq mp-670 για παρουσιάσεις απο υπολογιστή.1) Έχετε κάποιον καλύτερο να προτείνεται; (μέχρι 700ευρό) http://benq.gr/products/Projector/index.cfm/product/1124 Έχει και 3d ready

2) Αν όχι, ο συγκεκριμένος έχει hdmi 1.3 . Παρόλα αυτά μπορώ να του βάλω καλώδιο hdmi 1.4, αυτό θα ήταν σωστό; μια που έχει 3d ready.

3)Έχετε κάποιο καλώδιο 15 μέτρων καλό να προτείνεται; από 30-80ευρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...