localy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 εχω εγκατεστημενο στο c μου το microsoft office 2003 και οταν ανοιγω ενα εγγραφο του office 2007 μου λει οτι ανοιγει σε λειτουργια συμβατοτηητας.δεν υπαρχει κανενα plugin για να το ανοιγει κανονικα???
kastel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Είναι λογικό! Τα Office 2007 έχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά που δεν υποστηρίζονται από τα Office 2003. Το μήνυμα που σου βγάζει σε ειδοποιεί και σου λέει ότι το έγγραφο που πας ν' ανοίξεις έχει δημιουργηθεί με το Office 2007, αφού θα χρησιμοποιήσεις τα 2003 τα χαρακτηριστικά των 2007 που τυχόν υπάρχουν στο έγγραφο θα απενεργοποιηθούν για να μπορέσεις να το επεξεργαστείς. Αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα (λειτουργία συμβατότητας) των 2003 δε θα μπορούσες καν να ανοίξεις το αρχείο.
Sir Pretender Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ...και αν δεν απατώμαι, για να σου διαβάσει Office 2003 έγγραφο του Office 2007 χρειάζεσαι plug-in (προκειμένου να πετύχεις τη "λειτουργία συμβατότητας"). Οπότε η λύση που αναφέρεις είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει -τα όσα χάνονται αφορούν πάντως αυτόματα δημιουργημένα περιεχόμενα, πίνακες κλπ που από "έξυπνα" (δηλ. να ανανεώνονται αυτόματα κλπ κλπ) μετατρέπονται σε απλό κείμενο.
localy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ...και αν δεν απατώμαι, για να σου διαβάσει Office 2003 έγγραφο του Office 2007 χρειάζεσαι plug-in (προκειμένου να πετύχεις τη "λειτουργία συμβατότητας"). Οπότε η λύση που αναφέρεις είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει -τα όσα χάνονται αφορούν πάντως αυτόματα δημιουργημένα περιεχόμενα, πίνακες κλπ που από "έξυπνα" (δηλ. να ανανεώνονται αυτόματα κλπ κλπ) μετατρέπονται σε απλό κείμενο. ναι αυτο το plugin να το βαλω??/και αν ναι που θα το βρω?
Sir Pretender Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μισό: δεν έχεις ήδη Office 2003 που να διαβάζει σε λειτουργία συμβατότητας τα αρχεία του Office 2007; Νόμιζα ότι είχες. Anyway εδώ θα το βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.