Προς το περιεχόμενο

Δύο υπολογιστές, μία ασύρματη σύνδεση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω μια ασύρματη σύνδεση corn-x, ένα desktop και ένα laptop. Έχω κάνει port forward (αν παίζει κάποιο ρόλο).

Μέχρι πρόσφατα έχοντας μόνο το pc όλα δούλευαν ρολόι.

Τώρα, προσπαθώ.. και προσπαθώ άλλα.. :o σύνδεση καταφέρνω να έχω ή στο ένα μηχάνημα ή στο άλλο. Ποτέ και στα 2 ταυτόχρονα (είτε κατ επιλογήν) χωρίς προβλήματα.

Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου δώσετε οδηγίες, σχετικά με όλες τις εναλλακτικές που έχω (ποιες και πως) προκειμένου να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο και με τα 2 μηχανήματα.

Ευχής έργον ασφαλώς θα είναι αν καταφέρω να έχω τη δυνατότητα να μπορώ να μοιράζω ανά πάσα στιγμή ελεύθερα αρχεία μεταξύ των 2 υπολογιστών, χωρίς από την άλλη να είναι απαραίτητη η μόνιμη λειτουργία του ενός προκειμένου να έχει πρόσβαση στη γραμμή το άλλο.

Το desktop δουλεύει με win7 ultimate x64 και το laptop με win7 home premium x64.

Τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση;

Δημοσ.

Λοιπόν, μέσα στα πολλά που δοκίμασα, η λύση ήρθε όταν κάρφωσα τη mac address του laptop στο mac filtering του rooter και αυτό ήταν.

Μπορούν και δουλεύουν είτε μαζί είτε μόνα τους χωρίς κανένα πρόβλημα. Και το δίκτυο κομπλέ.

Δε γνωρίζω αν ήταν κάτι ευρέως γνωστό ή αν πρωτοτύπησα φτιάχνοντας το, όμως κανένας σας δε προσπάθησε να με βοηθήσει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...