Nik0s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παιια καναν καλο Free web hosting server τοσο καλο οσο η freegreece.net ου να υποστηριζει και python ξερετε να γραφτω? Μακαρι να εχιε η freegreece πο την οποια ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλα αυτη υποστηριζει μονο php + perl. Ευχαριστω.
Nik0s Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ευχαριστω παρα πολυ και γω ποθ νομιζα οτι το freegreece ηταν το καλυτερο.
Nik0s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 http://www.freehostia.com/free-chocolate.html Δυστυχως φιλε μου σημερα πηρα μεγαλη απογοητευση γιατι αυτοι λενε οτι υποστηριζουν Python ενω σημερα στο support ticket που ανοιξα λενε πως δεν υποστηριζουν. Πολυ κριμα Τωρα δενε χω που να ανεβασω την σελιδα μου.
Simplicity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αν δε βρεις κάτι free, μπορώ να σου δώσω χώρο δωρεάν να ανεβάσεις τη σελίδα σου σε python Just PM me..
sotos888 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 φιλε simplicity εγω χρειαζομαι αυτο που ειπες με βοηθας please???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.