kospas12345 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία. Στο iphone 3gs τι ακριβώς παίζει με το gps? Εχω κατεβασει κάποιες free apps, που σου δείχνουν πχ το πόσο τρέχεις με το αυτοκίνητο κτλ. Αυτές μπορω να της λειτουργήσω από δορυφόρο χωρίς να πληρώσω? Ξέρω ότι όσο αναφορά τα προγράμματα πλοήγησης χρειάζεται απλά να πληρώσεις τους χάρτες. Στα specification της συσκευής αναφέρεται σαν υποβοηθούμενο gps. Τι παίζει τελικά? Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για άλλες εφαρμογές ή όχι? Ευχαριστώ.
gs20309 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, έχω την εξής απορία.Στο iphone 3gs τι ακριβώς παίζει με το gps? Εχω κατεβασει κάποιες free apps, που σου δείχνουν πχ το πόσο τρέχεις με το αυτοκίνητο κτλ. Αυτές μπορω να της λειτουργήσω από δορυφόρο χωρίς να πληρώσω? Ξέρω ότι όσο αναφορά τα προγράμματα πλοήγησης χρειάζεται απλά να πληρώσεις τους χάρτες. Στα specification της συσκευής αναφέρεται σαν υποβοηθούμενο gps. Τι παίζει τελικά? Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για άλλες εφαρμογές ή όχι? Ευχαριστώ. Η εφαρμογή Maps που έχει από τη μάνα του λειτουργεί μέσω του δικτύου είτε απλό είτε 3g είτε wifi αν πιάσεις. καλύτερα τις ερωτήσεις σου να τις ποστάρεις στο forum- Apple Hardware εκεί θα σου απαντήσουν κάποιοι που ίσως έχουν ασχοληθεί κ με άλλες εφαρμογές πλοήγησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.