Johnkokki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα. Ο αδερφός μου ψάχνει για ενα νεο PC, έτοιμη σύνθεση, γιατι βαριέμαι τη συναρμολόγηση. Επειδή εχω καιρό να ασχοληθώ με hardware, δεν γνωρίζω τι γίνεται στους επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, κλπ. Η χρήση του θα είναι να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια.Τα υπόλοιπα θα είναι τα τυπικά ενος pc. Δεν ψάχνω για ΤΟ extreme PC, αλλά κάτι που δεν θα είναι και για τα μπάζα. Το budget, μέχρι 700€, χωρίς οθόνη, κλπ.Μονο την κεντρική μονάδα θέλει. Σε μια πρώτη αναζήτηση, βρήκα αυτά (επαναλαμβάνω, χωρίς να ξέρω τι παίζει σήμερα με τεχνολογίες CPU, GPU, κλπ) http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3250.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Desktop/PC/Turbo-X-Cerberus-G3150.htm Οποιος μπορεί ας πει τη γνώμη του.Αν υπάρχει κάτι άλλο εκτός απο αυτά τα 2, ευχαρίστως να τα ακούσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Χιλιες φορες επιλεγμενα κομματια ενα-ενα απο εσενα απο καποιο καταστημα. Αν παρεις ολα τα κομματια απο εκει, νομιζω στον συναρμολογουν δωρεαν κιολας.
tsakirtas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 το μηχάνημα δεν χρειάζεσαι να το συναρμολογήσεις εσύ, κάνε μια σύνθεση απο το πλαίσιο κάνε ένα πριντ σκριν και μετά τύπωσε και πήγαινε με το χαρτάκι σε ένα πλαίσιο και πέστου αυτό θέλω.Θα στο φτιάξει χωρίς επιπλέον κόστος συναρμολόγησης.Αυτό να το προτιμήσεις προκειμένου να διαλέξεις ποιοτικά πράγματα σε αυτή την κατηγορία τιμής (πχ 2 τροφοδοτικά 500W και τα 2 έχουν διαφορές, το ίδιο και μνήμες και μητρική και ψύκτρα κλπ)Σε αυτή την κατηγορία τιμής έχουν δώσει αξιόλογες συνθέσεις συνφορουμίτες σε άλλα τοπικς. (****με πρόλαβε ο georgeman)
Johnkokki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι, το θέμα οπως προείπα είναι οτι εχω καιρό να ασχοληθώ με hardware, οπότε δεν ειμαι ενήμερος στο τι παίζει απο πλευράς μητρικών, CPU, GPU. Ολα τα PC μου τα εχω συναρμολογήσει ο ίδιος, αλλά τώρα εχω μείνει πίσω. Προς τα που να προσανατολιστώ ? Τι να κοιτάξω και τι να αποφύγω ? ΙΝΤΕL ή AMD π.χ. ? Τι μνήμες ? Μητρική ? Κάρτα γραφικών ? Ευχαριστώ.
Johnkokki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Κάνοντας μια πρώτη έρευνα, έφτιαξα το παρακάτω. Καμιά γνώμη ? Λείπει κάτι ? Κάποια ασυμβατότητα ?
panchociv Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Κάνοντας μια πρώτη έρευνα, έφτιαξα το παρακάτω.Καμιά γνώμη ? Λείπει κάτι ? Κάποια ασυμβατότητα ? Δε νομίζω πως του λείπει τίποτα, εκτός από ακόμη 2 GB DDR3 (2x2 GB και όχι 4x1GB), έστω και με μια προσθήκη στον προυπολογισμό, ακόμη ~30-40 €
Dropsreef Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 αψογος φιλε μου! αν εχεις την δυνατοτητα για 30€ επιπλεον βαλε αυτες τις μνημες:Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 και εισαι μια χαρα
Johnkokki Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Aπλά δεν εχω καταλήξει αν ειναι καλύτερα AMD ή ΙΝΤΕL. Kάποια γνώμη ?
Nikosgiann Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 ουτε με την 240 ουτε με την 5670 θα παιξει καλα παιχνιδια,αν συμβιβαζεται παω πασο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.