teoaliv95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια... Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το mobile internet. Η Cosmote μου δινει internet, 300MB τον μηνα με 10 ευρω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: 300MB ποση ωρα ειναι περιπου, αν μπαινω μονο σε blog και ελαφριες σελιδες? Το ξερω οτι δεν γινεται να το υπολογισει καποιος αυτο, αλλα στο περιπου...... ΥΓ. Δεν ηξερα που να φτιαξω το topic. Παρακαλω καποιον modator να το μετακινησει στο σωστο threat. Ευχαριστω
crocoo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Σε φτάνει περίπου για 2 ζωές και κάτι. Θα σου πρότεινα τα 30-40 (ανάλογα με την εταιρια), που είναι τσάμπα. :cool:
teoaliv95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Σε φτάνει περίπου για 2 ζωές και κάτι.Θα σου πρότεινα τα 30-40 (ανάλογα με την εταιρια), που είναι τσάμπα. :cool: ????????????????????????
sakkisaa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδια... Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το mobile internet. Η Cosmote μου δινει internet, 300MB τον μηνα με 10 ευρω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: 300MB ποση ωρα ειναι περιπου, αν μπαινω μονο σε blog και ελαφριες σελιδες? Το ξερω οτι δεν γινεται να το υπολογισει καποιος αυτο, αλλα στο περιπου...... ΥΓ. Δεν ηξερα που να φτιαξω το topic. Παρακαλω καποιον modator να το μετακινησει στο σωστο threat. Ευχαριστω Γιά έναν μήνα χρήσης με 3ώρες την ημέρα σε ελαφριές σελίδες και εννοείται χωρίς να κατεβάζεις χρειάζεσαι περίπου 10GB σύνδεση
StefxOup Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ενεργοποίησα το πακέτο τη Δευτέρα το βράδυ.Με κανονική χρήση MSN,Skype,άνοιγμα όλων των σελίδων όπως Facebook,Insomnia,in.gr κτλ όπως και 5-10 video στο youtube,κατέβασμα e-mail μέσω Thunderbird(35 είχα στο inbox αυτές τις μέρες) και χωρίς να κάνω download τίποτα(άντε κανένα .pdf) μέχρι αυτή τη στιγμή ο μετρητής δείχνει 160MB.
chaplin1981 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ενεργοποίησα το πακέτο τη Δευτέρα το βράδυ.Με κανονική χρήση MSN,Skype,άνοιγμα όλων των σελίδων όπως Facebook,Insomnia,in.gr κτλ όπως και 5-10 video στο youtube,κατέβασμα e-mail μέσω Thunderbird(35 είχα στο inbox αυτές τις μέρες) και χωρίς να κάνω download τίποτα(άντε κανένα .pdf) μέχρι αυτή τη στιγμή ο μετρητής δείχνει 160MB. Προσοχη με το Mobile internet.Μπορει να σε γδυσει χωρις να το καταλαβεις.Ακομα και irc ή MSN να εισαι παλι κατεβαζει οποτε τι να λεει.
StefxOup Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Demo 10 ημερών είναι, με μέγιστη χρήση 10GB, οπότε ούτε το κοιτάζω.:lol: Είναι πάααααααρα πολλά τα 10GB για 10 μέρες με τη χρήση που το κάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.