Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Βασικά... το σύμπαν το έφτιαξε ο Θεός. Ξεστραβωθείτε.
Vasilis89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ουαου!!!! είδες τι μαθαίνεις από ένα δάχτυλο!!!! ---------- Προσθήκη στις 21:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:39 ---------- Βασικά... το σύμπαν το έφτιαξε ο Θεός. Όσο και να προσπαθείς να με προσυλιτίσεις εγώ θα μείνω άθεος
FarCry Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 ναι οτι υποθετουμε οτι θα ισχυει και αλλου αυτο που παρατηρουμε εδω συμβαινει. αυτο δεν σημαινει ομως κατι. ουτε οτι ειμαστε κυριαχοι επι της υλης, ουτε το συμπαν βασιζεται σε ανθρωπινους νομους, το συμπαν υπηρχε πολυ πριν τον ανθρωπο και ηταν μια χαρα, τωρα που σκασαμε μυτη εμεις δεν ξερω για ποσο θα ειναι ακομα καλα ναι βρε. λεω για οτι πιστευουμε. το κυριαρχοι επι της υλης δε το ειπα κυριολεκτικα
Sellers Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Όσο και να προσπαθείς να με προσυλιτίσεις εγώ θα μείνω άθεος
Vasilis89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 να το πάρω σαν αστείο ή να απαντήσω κανονικά?
million_voices Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 τελικα αυτος ο κινεζος με τις υπερχορδες του δεν αντικατεστησε την σχετικοτητα?
FarCry Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 τελικα αυτος ο κινεζος με τις υπερχορδες του δεν αντικατεστησε την σχετικοτητα? οχι ρε. οι υπερχορδες ειναι λιγο στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας....αν βρεθουν παρατηρησεις που να τις επιβεβαιωνουν εγω θα κανω κωλοτουμπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.