KOURABIES Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 εβαλα προσφατα τα 7 και θελω να κανω δυκτιο το νοουτμπουκ με τον σταθερο και το media player που εχω στο σαλονι ασυρματα. με τα xp που ειχα πριν το ειχα κανει παν...ΕΥΚΟΛΑ! με τα 7 δεν εχω ιδεα. δεν τα βρισκω . δεν κανω τπτ. πριν ειχα κανει ενα δυκτιο απο τον σταθερο και το ειχα ονομασει "ασυρματο". ειχα συνδεσει το νοουτμπουκ και το media player και ειχα ιντερνετ και στα 3 και ειχα κανει και φακελους κοινους με μουσικη και ταινιες και μπορουσα εκτος απο τον σταθερο μ να τις βλεπω και στα υπολοιπα πολυ ευκολα
Members gsarig Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Εγώ το έκανα φτιάχνοντας homegroups και στα δύο μηχανήματα. Η διαδικασία είναι πανεύκολη - απλά γράψε homegroup στην αναζήτηση του start και επέλεξε το "Homegroup". Το παράθυρο που θα ανοίξει σε καθοδηγεί για το τί θα κάνεις στη συνέχεια. Στο desktop θα φτιάξεις το Homegroup (με κωδικούς κλπ) και στο άλλο θα κάνεις join. Πρόσεξε μόνο μην την πατήσεις σαν κι εμένα: φρόντισε τα δύο μηχανήματα να λένε ακριβώς την ίδια ώρα. Εγώ δεν το είχα προσέξει αυτό και παιδεύτηκα αρκετά ψάχνοντας, νομίζοντας πως φταίει κάτι άλλο στο λειτουργικό ή στο δίκτυο. Με το που συγχρόνισα τα ρολόγια όλα δούλεψαν κανονικά (τύφλα να 'χει το mission impossible). Ελπίζω να κατάλαβα καλά και να θες το ίδιο πράγμα...
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Πρόσεξε μόνο μην την πατήσεις σαν κι εμένα: φρόντισε τα δύο μηχανήματα να λένε ακριβώς την ίδια ώρα. Εγώ δεν το είχα προσέξει αυτό και παιδεύτηκα αρκετά ψάχνοντας, νομίζοντας πως φταίει κάτι άλλο στο λειτουργικό ή στο δίκτυο. Με το που συγχρόνισα τα ρολόγια όλα δούλεψαν κανονικά (τύφλα να 'χει το mission impossible). αλήθεια;;;; έχω κάνει αρκετά homegroup σε seven και δεν το παρατήρησα ποτέ! (άσε που το αποκλείω να είχαν όλα την ίδια ώρα...)
Members gsarig Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 αλήθεια;;;; έχω κάνει αρκετά homegroup σε seven και δεν το παρατήρησα ποτέ! (άσε που το αποκλείω να είχαν όλα την ίδια ώρα...) Σοβαρά... για πολύ καιρό πάλευα να το πετύχω και ποτέ δεν δούλευε σωστά... πότε δεν έβλεπε καθόλου το homegroup και πότε το έβλεπε και το έχανε... από τότε που συγχρόνισα την ώρα παίζει άψογα. Δεν ξέρω αν είναι ο συνδυασμός αυτής της ρύθμισης με κάτι άλλο, πάντως όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα δεν χάνει τίποτα να το δοκιμάσει
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 θα το τσεκάρω για δοκιμή... θα βάλω ώρα Γκρίνουιτς στο ένα και Σίδνει στο άλλο
KOURABIES Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Εγώ το έκανα φτιάχνοντας homegroups και στα δύο μηχανήματα. Η διαδικασία είναι πανεύκολη - απλά γράψε homegroup στην αναζήτηση του start και επέλεξε το "Homegroup". Το παράθυρο που θα ανοίξει σε καθοδηγεί για το τί θα κάνεις στη συνέχεια. Στο desktop θα φτιάξεις το Homegroup (με κωδικούς κλπ) και στο άλλο θα κάνεις join. Πρόσεξε μόνο μην την πατήσεις σαν κι εμένα: φρόντισε τα δύο μηχανήματα να λένε ακριβώς την ίδια ώρα. Εγώ δεν το είχα προσέξει αυτό και παιδεύτηκα αρκετά ψάχνοντας, νομίζοντας πως φταίει κάτι άλλο στο λειτουργικό ή στο δίκτυο. Με το που συγχρόνισα τα ρολόγια όλα δούλεψαν κανονικά (τύφλα να 'χει το mission impossible). Ελπίζω να κατάλαβα καλά και να θες το ίδιο πράγμα... ωραια αλλα με το media player πως θα το συνδεσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.