CoOliO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα..Έχω το εξής πρόβλημα..Πήρα από ένα φίλο αυτό το royter και προσπάθησα να το συνδέσω στν υπολογιστή μου μέσω usb χωρίς όμως αποτέλεσμα.Έχω windows xp και ενώ περνάω κανονικά τo driver με αποσυνδεμένω το usb όταν το συνδέω μου λέει άγνωστη συσκευή και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω..Toυ ξαναπερνάω το driver και μόλις το ανοίγω πάλι τα ίδια...Με το ethernet δεν τα κατάφερα να το συνδέσω..Καμιά λύση??Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 α.me ethernet οχι usb για πολλους λογους.απο θεμα ταχυτητας μεχρι οτι το ethernet δεν θελει drivers αρκει να εχεις περασει τους drivers της καρτας δικτυου. απο εκει και περα κανε Reset default το ρουτερ και δοκιμασε να μπεις στην Ip του.εναλακτικα δοκιμασε το σε αλλο pc Μην εχει θεμα το Pc σου η το κοβει κανα firewall.ουτε cd θες με ethernet Ουτε drivers.απλα να ανοιξεις Internet explorer και ναμπεις στην Ip tou.to aγνωστη συσκευη μπορει να ειναι θεμα ρουτερ καποιο προβλημα μπορει το καλωδιο μπορει η Usb σου.και οχι bold letters please
CoOliO Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 To antivirus μou όταν το σύνδεσα με ethernet το είδε και έτσι το άφησα για να μπορεί να συνδεθεί..Έπειτα μου λες να το συνδέσω στην realtek μου και από εκεί με το καλώδιο του ethernet στο router?Στο lan1 δηλαδή!!Μετά το καλώδιο του internet από την γραμμή του οτε να το συνδέσω sto adsl?Και όταν τελείωσω να μπω στο 192,168,2,1 και να βάλω το username k τo password??Ευχαριστώ!!
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ναι αυτο θα κανεις.Pc me ethernet Στο ρουτερ se οποια lan θες και απο το router Στην πριζα τηλεφωνου με τηλεφωνικο καλωδιο και μετα θα μπεις στην ip που γραφει το manual για να το σεταρεις.πχ 192.168.1.1 η πχ 192.168.2.1
kastrino Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιδια καλησπερα.εδω και περιπου 2 χρονια εχω το double play της hol χωρις κανενα προβλημα.δεκα μερες ομως τωρα με το που μπαινω στο ιντερνετ μετα απο δεκα λεπτα περιπου αποσυγχρονιζεται και χανω τελειως το ιντερνετ.το λιγοτερο μετα απο 8 ωρες ξανασυγχρονιζει και ξανα το ιδιο προβλημα απο την αρχη. αν γνωριζεις καποιος κατι ας βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων
Aias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 κανε RTFD και αν δεν επανελθει δοκιμασε και με 2ο εξοπλισμο.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιδια καλησπερα.εδω και περιπου 2 χρονια εχω το double play της hol χωρις κανενα προβλημα.δεκα μερες ομως τωρα με το που μπαινω στο ιντερνετ μετα απο δεκα λεπτα περιπου αποσυγχρονιζεται και χανω τελειως το ιντερνετ.το λιγοτερο μετα απο 8 ωρες ξανασυγχρονιζει και ξανα το ιδιο προβλημα απο την αρχη.αν γνωριζεις καποιος κατι ας βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων φιλε αια δλδ τι να κανω? ennoei να κανεις reset to factory defaults και να το ξανασεταρεις.αμα δεν πετυχει δοκιμασε με αλλο ρουτερ για να δεις αν φταιει το ρουτερ η αν εχει παθει κατι η γραμμη σου.χαρακτηριστικα γραμμης margin attenuation data rate?
kastrino Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 παιδες καλημερα.reset του εχω κανει απο την αρχη αλλα τιποτα. οσον αφορα με τα στοιχεια που ζητας φιλε pouline ειναι τα εξης Operation Data upstream downstream noise margin 10db 11db attenuation 56db 52db stream type actual data rate upstream 50kbps downstream 8002kbps
iakinthos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 παιδες καλημερα.reset του εχω κανει απο την αρχη αλλα τιποτα.οσον αφορα με τα στοιχεια που ζητας φιλε pouline ειναι τα εξης Operation Data upstream downstream noise margin 10db 11db attenuation 56db 52db stream type actual data rate upstream 50kbps downstream 8002kbps Μήπως τα στατιστικά είναι λάθος? Με 52db attn είναι αδύνατο να κλειδώνει στα 8002kbps
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 52 kbps upload??κατι παραξενο γινεται?αν ειχε βαλει φιλτρο πριν το adsl θα ειχε παραπανω attenuation λογικα.ας κανει μια δοκιμη.μονο το ρουτερ στην γραμμη χωρις τηλεφωνα ,φαξ και τετοια και ας αλλαξει και τηλεφωνικο καλωδιο.και αν θυμαται ποσο συγχρονιζε πιο πριν.το upload επισηςς δεν στεκει.
geustathiou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μήπως τα στατιστικά είναι λάθος?Με 52db attn είναι αδύνατο να κλειδώνει στα 8002kbps δεν ειναι αδυνατο και εγω hol εχω κλειδωνω στα 7000+ με iad2 και 51 att το βαζω σε Mode: G.992.3 (ADSL2)και κλειδωνω με λιγο καλυτερο up 800 περιπου και το att πεφτει στο 46.5db Mode: G.992.3 (ADSL2) Upload: 832 Kbps. Download: 7058 Kbps. Noise Margin 11.0 dB 8.5 dB Attenuation 24.6 dB 46.1 dB και οταν ειχα πρωτοβαλει την γραμμη (ote) κλειδωνε 8000+ με tg585 max της γραμμης 10000 !!!! αλλα ενταξη προσπαθω να ξεχασω εκεινες τις 365 ωραιες μερες
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 μαλλον τοτε το iad diabazei πολυ attenuation.με tg585 ποσο attenuation σου εβγαζε?γιατι 46.1 που εισαι οκ για 8000 αλλα 52 αλλοι δεν παιζουν ουτε στο 1.εκτος αν εχεις χαλκο μισου χρονουκαι δεν εχει παθει ουτε το παραμικρο.
geustathiou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 μαλλον τοτε το iad diabazei πολυ attenuation.με tg585 ποσο attenuation σου εβγαζε?γιατι 46.1 που εισαι οκ για 8000 αλλα 52 αλλοι δεν παιζουν ουτε στο 1.εκτος αν εχεις χαλκο μισου χρονουκαι δεν εχει παθει ουτε το παραμικρο.το ιδιο att και τα δυο ρουτερ με το iad εχω καλυτερο download με το 585 καλυτερο up μικροδιαφορες οχι τιποτα ιδιετερο. προφιλ αλλαγη κανω και αλλαζη το att απο 46-46,5 ( adsl2 ) σε 51-52 ( adsl2+) και η διαφορα που εχω ειναι καλυτερο up ιδιο download ( στα κλειδωματα ) αλλα απο ftp κατεβαζω καλυτερα με adsl2 με το αμαξι μετρημενο το κεντρο 5000 m με τον αναλυτη 5072m - 362 nf εχω δει γραμμες με 20-25 att να πετανε 20000 + ( καλα να ειναι να τις χαιρονται )
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 το ιδιο att και τα δυο ρουτερ με το iad εχω καλυτερο download με το 585 καλυτερο up μικροδιαφορες οχι τιποτα ιδιετερο. προφιλ αλλαγη κανω και αλλαζη το att απο 46-46,5 ( adsl2 ) σε 51-52 ( adsl2+) και η διαφορα που εχω ειναι καλυτερο up ιδιο download ( στα κλειδωματα ) αλλα απο ftp κατεβαζω καλυτερα με adsl2 με το αμαξι μετρημενο το κεντρο 5000 m με τον αναλυτη 5072m - 362 nf εχω δει γραμμες με 20-25 att να πετανε 20000 + ( καλα να ειναι να τις χαιρονται ) αστα να πανε.πολυ σπανιο να βρεις τετοιες γραμμες.20.000 mbit το ξερεις οτι πολλες φορες δεν κλειδωνουν ατομα που εχουν 10 attenuation οποτε το να κλειδωσεις με 20-25 ειναι απλα θαυμα λες και εχεις ολοκαινουριο χαλκο.με 46 attenuation στην αλιμου δενπαιζουν ουτε 2,5 mbit για αυτο μου κανει εντυπωση.γενικα μου κανει εντυπωση που παιζεις με 5000m αποσταση γενικα. αλλο τοσο οτι παιζεις τοσο καλα.οπως ειπες ας ειναι καλα να τις χαιρονται οσο προλαβουν μεχρι να τις πετσοκοψουν και αυτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.