Johnis:) Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Λοιπόν παιδιά, εχθές κατέβασα το AV Voice Changer(όποιος θέλει να μάθει περισ. ας επικοινωνήσει μαζί μου στο: [email protected]) το οποίο το βρήκα δωρέαν, μα για να το έπαιρνα FULL VERSION έπρεπε να κατεβάσω την παλιά έκδοση 6.0.34. Ο βασικότερος λόγος που το κατέβασα ήταν για να κάνω πλάκα στους φίλους μου( μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ),μέσω του VoipBuster. Δυστηχώς, αν και έφθασα σε σε ένα σημειό που είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει(αν θέλετε πληροφ. πείτε μου) δεν μπορώ να βρω τις κατάλληλες επιλογές ώστε η φωνή μου να είναι η ίδια με αυτή που έχω φτίαξει... Μπορείτε να μου βρείτε μια λύση? Κάθομαι με τις ώρες και το πολεμάω μα δεν βλέπω καμια διαφορά. Τεσπα ίσως να μην κάνει η VERSION, αν και δεν το πιστεύω. Υ.Γ. Εδώ μπορεί να βρεί την απάντηση όποιος έφτιαξε τα παρακάτω θέματα: 1) Voice Changer? (Ψαχνω) 2)Change your Voice? και όποια άλλα θέματα με ίδιο...θέμα Παιδιά οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη...
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν : * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα . * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς: 1. Εσένα τον ίδιο, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν. 2. Το forum που σε φιλοξενεί και τα υπόλοιπα μέλη του, αφού καθίσταται πιο αποτελεσματική η λειτουργία της Αναζήτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.