polu_atsalos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 λοιπον παιδια εχω το εξης προβλημα. εχω βαλει σε ενα λαπ τοπ τα Centos για να κανω την πτυχιακη μου εργασια για την οποια πρεπει να τρεξω ενα εξομειωτη με την ονομασια sinon2. ολα ωραια ολα καλα αλλα οταν ανοιγω ενα τερματικο μπαινω κανονικα στο φακελο που θελω και βλεπω τα περιεχομενα. οταν ομως παω να τρεξω το εκτελεσιμο αρχειο μου εμφανιση μηνυμα αρνηση προσβασης και κατι τετοιο. ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? μπηκα και σαν root και μου εμφανιζει το ιδιο μηνυμα. η εντολη που παταω για να μου τρεξει το αρχειο simon ειναι η εξης: ./simon δοκιμασα και με .\ αλλα παλι τιποτα... παιδια ειλικρινα καιγομαι.. ειμαι 8ο ετος και εδω και 2 χρονια ολα πανε στραβα και δεν μπορω να τελειωσω την πτυχιακη μου να παρω το κωλο πτυχιο και να το κορνιζαρω... επισης θα ηθελα αν καποιος εχει το βιβλιο Computational Single-Electronics απο τον Christoph Wasshuber(κυριως σε ηλεκτρονικη μορφη) να επικοινωνησει μαζι μου γιατι κοιταξα για να το αγορασω και κανει 150 ευρω τα οποια και δεν μπορω να διαθεσω.. μου εχουν φυγει ηδη πολλα χρηματα για να φτασω στο σημειο να πω οτι μπορω να συνεχισω το θεμα μου και ηδη πηρα καποιο βιβλιο το οποιο το πληρωσα αρκετα και ειναι ασχετο με αυτα που θελω, οποτε δεν διατιθεμαι να πληρωσω και 2ο εκτος του οτι δεν δυναμαι οικονομικα προς το παρον να ανταπεξελθω σε ενα τετοιο εξοδο την δεδομενη στιγμη ευχαριστω προκαταβολικα οποιον θελησει να με βοηθησει ειτε μπορεσει ειτε οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ριξε μια ματια σε αυτο, ισως να περιεχει τα οσα θες στις λιγες σελιδες του preview http://books.google.gr/books?id=TNZyxqXGFY8C&dq=Computational+Single-Electronics+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+Christoph+Wasshuber&printsec=frontcover&source=bn&hl=el&ei=p2eOS_fnIp3ymwOgmt2UCw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=5&ved=0CBgQ6AEwBA#v=onepage&q=&f=false Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Όσον αφορά το πρόβλημα της εκτέλεσης του αρχείου, κάνε paste ακριβώς το μύνημα που σου επιστρέφει μετά το ./simon και θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polu_atsalos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ριξε μια ματια σε αυτο, ισως να περιεχει τα οσα θες στις λιγες σελιδες του previewhttp://books.google.gr/books?id=TNZyxqXGFY8C&dq=Computational+Single-Electronics+%CE%B1%CF%80%CE%BF+%CF%84%CE%BF%CE%BD+Christoph+Wasshuber&printsec=frontcover&source=bn&hl=el&ei=p2eOS_fnIp3ymwOgmt2UCw&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=5&ved=0CBgQ6AEwBA#v=onepage&q=&f=false το εχω ηδη κοιταξει αλλα τα σημεια που με ενδιαφερουν λειπουν..... ---------- Προσθήκη στις 17:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ---------- Όσον αφορά το πρόβλημα της εκτέλεσης του αρχείου, κάνε paste ακριβώς το μύνημα που σου επιστρέφει μετά το ./simon και θα δούμε. αν και λιγο δυσκολο μιας και δεν εχω ιντερνετ σπιτι αλλα θα το αποθηκευσω καπου και μεχρι αυριο θα το εχω δημοσιοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polu_atsalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όσον αφορά το πρόβλημα της εκτέλεσης του αρχείου, κάνε paste ακριβώς το μύνημα που σου επιστρέφει μετά το ./simon και θα δούμε. λοιπον το επακριβες μηνυμα ειναι: αρνηση προσβασης.. τον φακελο τον οποιο περιεχει τα αρχεια αυτα αρχικα τον ειχα ξεζιπαρει σε windows και μετα τον εβαλα στα λινουξ και τον αποθηκευσα και μου εβγαζε αρνηση προσβασης ως μηνυμα. μετα πηρα το αρχικο ζιπαρισμενο αρχειο και το ξεζιπαρα σε λινουξ και οταν προσπαθησα να το τρεξω μου εβγαζε ενα μηνυμα το οποιο ελεγε κατι για set path το οποιο μαλλον θα το αναρτησω με την πρωτη ευκαιρια μηπως και τελικα μπορεσει να δωσει καποιος τα φωτα του να τελειωσω επιτελους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μπές μέσα στο φάκελο που δημιουργήθηκε μετά το unzip και τρέξε: >ls -la και δώσε μας το output. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polu_atsalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μπές μέσα στο φάκελο που δημιουργήθηκε μετά το unzip και τρέξε: >ls -la και δώσε μας το output. για να δεις τα permissions? δεν νομιζω οτι εχει να κανει με κατι τετοιο αλλα θα το κανω και το αναρτω το συντομοτερο δυνατο.. ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ναι, θέλω να δώ τα permissions του executable, του working directory και αν είναι executable το αρχείο που πάς να εκτελέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polu_atsalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ναι, θέλω να δώ τα permissions του executable, του working directory και αν είναι executable το αρχείο που πάς να εκτελέσεις. το αρχειο ειναι executable και με τα permissions δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα... θα σου τα βαλω να τα δεις αν και μαλλον βρηκα τι φταιει. θα σε ενημερωσω και για το πως ρυθμιζεται.. εχω γνωσεις απο linux. τα πρωτα linoux που δουλεψα φαντασου οτι ηταν σε terminal χωρις επιφανεια εργασιας.ηταν μια αρχαια εκδοση των suse πριν απο 9 χρονια τα οποια ειχαν 7 cd εγκαταστασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polu_atsalos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 το προβλημα λυθηκε. θελω να ευχαριστησω αυτους που ενδιαφερθηκαν.αρχικα εβγαζε αρνηση προσβασης επειδη το ερχειο ειχε ξεζιπαριστει σε γουιντος και μετα το σφαλμα που εβγαζε για το path απλα επρεπε να ορισεις το path. οι εντολες ειναι οι εξησ: #PATH=$PATH:/home/user/fakelos/SIMON2.0(Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ) #export SIMON_PATH=/home/user/fakelos/SIMON2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.