nikoscheng Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει ένδειξη οπτική ή ακουστική για την αλλαγή γλώσσας ή σε ποια γλώσσα γράφουμε; Οπτική πέρα από το σημαιάκι και το όνομα πάνω στην menu bar κάτι μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 από το keyboard pref. φρόντισε να έχεις ενεργοποιημένο το Select the previous input source ΧΧΧΧ(συνδιασμός πλήκτρων --- για εμένα COMMAND+§)) αν κρατάω πατημένο το COMMAND+§ εμφανίζονται όλες οι γλώσσες και ποια έχω ενεργοποιημένη σε ένα "μενού-μήνυμα" αλλά growl στο κέντρο της οθόνης. είπα για previous γιατί δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ισχύει με το Select the next input source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι αυτό είναι κάτι θετικό τα κρατάω πατημενα βλέπω κι έπιλέγω να σαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δηλαδή κρατώντας τα κουμπια πατημένα που αλλαζουν γλώσσα εμφανίζεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι το χω κάνει, είναι κάτι κι αυτό. Το ιδανικό θα ήταν πχ να αλλάζει το desktop ή να ειδοποιει ηχητικά αλλά μάλλον δύσκολα. ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- Γίνεται με το: Universal Access->Voice Over αλλά θέλω να απενεργοποιήσω όλα τα άλλα που μιλάει πλην της αλλαγής γλώσσας και του Caps, υπάρχει τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.