nikoscheng Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Υπάρχει δυνατότητα να υπάρχει ένδειξη οπτική ή ακουστική για την αλλαγή γλώσσας ή σε ποια γλώσσα γράφουμε; Οπτική πέρα από το σημαιάκι και το όνομα πάνω στην menu bar κάτι μεγαλύτερο.
Loser Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 από το keyboard pref. φρόντισε να έχεις ενεργοποιημένο το Select the previous input source ΧΧΧΧ(συνδιασμός πλήκτρων --- για εμένα COMMAND+§)) αν κρατάω πατημένο το COMMAND+§ εμφανίζονται όλες οι γλώσσες και ποια έχω ενεργοποιημένη σε ένα "μενού-μήνυμα" αλλά growl στο κέντρο της οθόνης. είπα για previous γιατί δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι ισχύει με το Select the next input source
nikoscheng Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι αυτό είναι κάτι θετικό τα κρατάω πατημενα βλέπω κι έπιλέγω να σαι καλά
atheatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δηλαδή κρατώντας τα κουμπια πατημένα που αλλαζουν γλώσσα εμφανίζεται....
nikoscheng Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ναι το χω κάνει, είναι κάτι κι αυτό. Το ιδανικό θα ήταν πχ να αλλάζει το desktop ή να ειδοποιει ηχητικά αλλά μάλλον δύσκολα. ---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ---------- Γίνεται με το: Universal Access->Voice Over αλλά θέλω να απενεργοποιήσω όλα τα άλλα που μιλάει πλην της αλλαγής γλώσσας και του Caps, υπάρχει τρόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.