Goutz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Γεια σε ολους Προσπαθω να συνδεθω με ethernet σε διαφορα δικτυα κ πρεπει να αλλαζω την ΙΡ. Αλλα τελευταιως ενω του δινω την static IP που θελω κ πινγκαρω κανονικα την συσκευη που ψαχνω μετα απο 3-4 loops την χανω κ πηγαινοντας να δω την ΙΡ μου βλεπω οτι βαζει αυτοματα ΙΡ με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω στο δικτυο που θελω. Καμμια ιδεα γιατι το κανει??
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δηλαδή, το λειτουργικό σου σύστημα χάνει τις χειροκίνητες ρυθμίσεις για IP που έχεις βάλει; Και μετά; Γυρίζει από μόνο του σε DHCP... ;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Αν έχεις βαλει χειροκίνητα την ip δεν μπορεί να πάρει μόνο του αυτόματα από τον dhcp server.
Goutz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Ακριβως. Του δινω για παραδειγμα 10.10.10.χχ για να δω τη συσκευη, πιγκαρω κανονικα αρχικα κ μετα απο 4 απαντησεις χανω τη συνδεση. Γυριζω να δω την ΙΡ μου κ βλεπω οτι εχει παει στο obtain IP automatically...
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Έχεις κάνει κάποιον έλεγχο για να αποκλείσεις κακόβουλο λογισμικό;
Goutz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Να διευκρινησω οτι σερβερ δεν υπαρχει απλα μεσω του η/υ συνδεομαι στις καμερες για παραδειγμα για να αλλαξω την default ip της ---------- Προσθήκη στις 11:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ---------- Λες papsifar?? Θα μου φανει περιεργο να εχω κατι στο συγκεκριμενο laptop. Το ειχα ελεγξει αλλα οχι τωρα. Μαλιστα απεγκατεστησα κ το Mcfee γιατι μου ειπαν οτι κανει τετοια περιεργα. Θα ξανατσεκαρω ομως. ---------- Προσθήκη στις 12:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ---------- Ωχχχ το ονομα σου το σκοτωσα....Σορρυ
parsifal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 http://www.google.gr/search?q=windows+manual+ip+revert Άνοιξε λίγο τα αποτελέσματα της 1ης-2ης σελίδας. Αναφέρονται διάφορα πράγματα ως πιθανές αιτίες που μπορείς επιπλέον να τσεκάρεις. Από bug στον driver του network adapter μέχρι λογισμικό που έχεις εγκαταστήσει από CD εγκατάστασης κάποιου router που μπορεί να προκαλεί τη συγκεκριμένη συμπεριφορά...
Goutz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 ΟΚ. εχω κανει ενα ψαξιμο αλλα δεν βρηκα κ τιποτα....Θα δω κ το δικο σου search....Thanks anyway ---------- Προσθήκη στις 12:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ---------- Μολις εκανα κ ενα reinstall ton driver της καρτας... Αυριο θα δουμε....
Goutz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Παρα το reinstall του driver της καρτας δικτυου δεν ειδα φως.... Μου κανει εντυπωση που μια στις δεκα αποπειρες περιπου, συνδεεται κανονικα κ δεν χανει τη συνδεση.
lexmark Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Το θεμα κακοβουλου λογισμικου το εχουμε αποκλεισει? Κατι τετοια μου εκανε ενας Alureon.F και μου εβγαλε την πιστη για να τον ξεφορτωθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.