Προς το περιεχόμενο

Σχολη πληροφορικής

darkscreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Με ενδιαφερει να σπουδασω πληροφορικη και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. Καταρχας δεν ειμαι σιγουρος αν θελω να δηλωσω σχολη καθαρα πληροφορικης ή καποια μηχανικων η/υ και δικτυων (βολο π.χ) ή ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων. Θελω να μου πειτε και σε ποια πολη θα μου προτεινατε να παω, οχι λογω φοιτητικης ζωης αλλα για θεμα πανεπιστημιου κυριως.

P.S

Δεν βρηκα καποιο συγκεκριμενο τομεα για να το γραψω γι αυτο το γραψα εδω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμμεριζόμενος την ανησυχία του darkscreamer, ως τελειόφοιτος της γ λυκείου, θα ήθελα να ακούσω κι εγώ προτάσεις, κυρίως για Αθήνα, καθώς έχω δικαίωμα μεταγραφής. Τώρα, όσον αφορά τα μόρια, εγώ τουλάχιστον υπολογίζω κοντά στα 18000.

Για πείτε, για πείτε...

Δημοσ.

Σκέψου να πας και εξωτερικό, πχ Γερμανία, όπου αρκετά πανεπιστήμια δεν θέλουν βαθμό και είναι και κρατικά! Εγώ βρήκα έτα τέτοιο πανεπιστήμιο αλλά είναι για ασφάλεια δυκτίων και έτσι...

Δημοσ.

Σε κάθε χώρα το σύστημα είναι διαφορετικό. Εγώ ξέρω για Γερμανία. Πρέπει να έχεις ένα ειδικό πτυχίο που να λέει ότι ξέρεις την γλώσσα (από το Goethe institut) και μετά πάς και ψάχνεις το πανεπιστήμιο που θες, στο οποίο μπαίνεις χωρίς βαθμό (εννοώ να γράψεις τουλάχιστον 10) και συνενοείσαι με το πανεπιστήμιο, Μπορείς να βρείς και πληροφορίες σχετικά με το θέμα από το DAAD (Goethe institut).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...